Vasvári Vivien nemrégiben kibékül a párjával Zsigmonddal, akivel korábban egyszer szakítottak. Mint azt a LikeNews.hu hírportál is megírta  a párosnak sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatukat, ugyanis újra együtt vannak és úgy tűnik, hogy boldogabbak, mint valaha.

Nemrég békültek ki

Vivien a békülés után egy közös fotót is posztolt a szerelmével, amihez röviden csak annyit írt: “Összetartozunk” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mutatjuk a képet:

Nemrégiben beszorultak egy liftbe

Mint megírtuk rengeteg ember rémálma valósult meg Vasvári Vivien és családja számára. A szépséges modell borzasztó másfél órán van túl, ugyanis kisfiával, Edwarddal, és szerelmével, Zsigmonddal beszorultak egy liftbe.

Idegőrlő várakozás

A várakozás idegőrlő volt, nyomták a vészcsengőt és hívták a karbantartókat is, ám végül a tűzoltók szabadították ki őket, írja a Blikk. „Beszálltunk a liftbe, hogy lemenjünk a garázsba. Bezáródott az ajtó, majd miután elindult lefelé, hirtelen megállt és úgy maradt. Nagyon rémes érzés volt.” – mesélte Vivien. 

Szerencsére volt náluk telefon

“Szerencsére vittünk magunkkal telefont és még térerő is volt, hiszen a liftekben ez ritkán fordul elő. Nem tudom, hogy ha például nincs nálunk mobil és mondjuk nem működik a vészcsengő a liftben, akkor mihez kezdtünk volna” – mondta a lapnak Vivien.

Hívták a tűzoltókat

A csinos anyuka arról is beszélt, hogy elsők között a vészcsengőt nyomták meg, majd hívták a liftkarbantartókat. Végül azonban a párja úgy döntött riasztja a tűzoltókat, akik sikeresen ki is mentették őket. “Mivel hétvége volt, ráadásul délután, ők értek ki a leghamarabb. Edwardka eléggé megijedt attól, hogy beragadtunk a liftbe. Folyamatosan mondogatta nekem, hogy fél, de nem sírt, inkább talán izgatott lehetett” – mesélte a lapnak a sztármami. EZ IS ÉRDEKELHET: Nagyon dögös fotót osztott meg Vasvári Vivien – fehérneműben pózolt

Edwardka is nagyon nyugtalan volt

Vivien kisfia, Edward is nagyon nyugtalan volt, aki csak akkor lett jobban, amikor megtudta: hamarosan érkeznek a tűzoltók. Vivien elmondása szerint ugyanis a kicsi nagyon örült, hogy végre élőben is találkozhat a tűzoltókkal, mert nagyon szereti őket, úgyhogy neki ezután mérhetetlen volt a boldogsága. “Egyszerűen rajong a tűzoltókért és az autóikért. Végül szerencsésen megúsztuk ezt a kalandot” – jegyezte meg Vivien. NE HAGYD KI! Vasvári Vivien is beállt a sorba, külföldi nyaralással zárja az évet : kiderült hová utazott

Könnyű dolga volt a tűzoltóknak

A lap azt írja, hogy mivel a lift alig ment csak egy méter felfelé, amikor megakadt a tűzoltóknak egyszerű dolga volt a mentésnél. Vivien elárulta, hogy azt követően, a tűzoltók szakszerűen szétfeszítették az ajtót, nekik kvázi csak ki kellett lépniük rajta.

Most úgy tűnik együtt vannak Dubajban

A szőke szépség az elmúlt napokban több fotót és insta-storyt is posztolt Dubajból, egyik szemfüles olvasónk pedig az egyik sztoriban érdekes dolgot fedezett fel. Vivien ujján ugyanis egy hatalmas köves gyűrű ragyog, így felmerülhet a kérdés, a szőkeséget vajon eljegyezte a szerelme? EZ IS ÉRDEKELHET: Havas Henrik Várkonyi Andrea eljegyzéséről: akkor most Mészáros Lőrinc lett a gyűrűk ura?

Mutatjuk az olvasónk által küldött fotót:

Olvasói fotó

Várkonyi Andreát is eljegyezték

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Várkonyi Andrea gyűrűjét a Mokka műsorában szúrták ki, ezt követően pedig a Blikk írta meg, hogy az egykori műsorvezetőt eljegyezték, egy üzletember menyasszonya lett. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vasvári Vivien – Forrás: LifeTV