Jó híreket osztott meg Majka! A rapper koronavírus-fertőzés miatt töltött hosszú napokat a balassagyarmati kórházban, ám ma végre hazamehet és újra a családjával lehet.

Ismét élővideóban jelentkezett be

Majka ismét élővideóban éppen hazafelé tartva jelentette be, hogy végre elhagyhatta a kórházat.

Korábban egyszer már hazamehetett

Két héttel ezelőtt egyszer már hazaengedték a rappert, ám állapota olyan súlyosan romlott, hogy újra kórházi kezelésre szorult.

Javult az állapota

A mai napon Majka a ct és labor eredményei miatt izgulhatott, de szerencsére jó hírekkel szolgálhattak neki, ugyanis javult a tüdejének az állapota.

KAPCSOLÓDÓ!

Ma is jelentkezett a covidos Majka: videójában a vírusrealista dr. Gődényt osztotta ki, ezért akadt ki rá a rapper

Még mindig pozitív

Habár az állapota sokat javult, ettől függetlenül egyes értékek még változnak, ugyanis még mindig pozitív a koronavírus-tesztje.

Köszönetet mondott az egészségügyi dolgozóknak

Majka az Instagramon köszönte meg a balassagyarmati kórház egészségügyi dolgozóinak mindazt, amit érte tettek, majd a barátairól is szót ejtett és elmondta, hogy szerencsésnek érzi magát, amiért ilyen sok barátja van.

” kórházban dolgozókat meg egyszerűen egyenként magamhoz ölelnèm. Nagyon megnyugtató volt megélni, hogy a sokszor bántott, rúgott, egészségügyben ilyen profi emberek dolgoznak. A kórház igazgatója ,az igazgatónője, az intenzív osztály vezetője, a nővérek mind nagyon sokat segítettek abban ,hogy minél kevésbé érezzem magam elanyátlanodva♥️” – mondta Majka a kórház dolgozóiról.

„Végtelenül hálás vagyok Balassagyarmatnak ,hogy az elmúlt 11 napban ilyen segítségben részesített.
A kórházban fekve az ember átértékel egy két dolgot, és azt kell mondjam szerencsés vagyok,hogy ennyi barátom van. Mindennap írtak, aggódtak , próbáltak a kedvemre tenni, felvidítani. Ha van valami ebben a szarban ami pozitívum,akkor ez az” – írta a rapper a bejegyzésében.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Balassagyarmat polgármesterének az ágyában feküdt

A rapper leírta, hogy ugyanabban az ágyban feküdt, mint a város polgármestere, Csach Gábor, aki szintén nemrég kórházi kezelésre szorult a koronavírus-fertőzés miatt.

„Abban az ágyban feküdtem amit a helyi polgármester koptatott nekem ki, mert szegénykém ugyanígy járt mint én. Neki is volt szar 10 napja. Megbeszéltük ,hogy legközelebb nem közös kórházi emlékeket szeretnék Balassagyarmatról” – írta a bejegyzésében Majka.

Kiemelt kép: Majka