A LikeNews is beszámolt róla néhány napja, hogy szívműtéten esett át nemrégiben Vastag Tamás. A fiatal énekes akkor az RTL Fókusz műsorában beszélt az elmúlt egy évéről.

Harminc évig élt a betegséggel

Kiderült, hogy az énekes három évtizeden át élt együtt a veleszületett betegséggel és habár tudta, hogy az operációt nem fogja megúszni, mégis mindig halogatta, ám végül a karantén alatt rávette magát. Tamás elárulta, hogy egyáltalán nem bánja, hogy megtette ezt a lépést. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szívműtétje volt

“Volt egy kisebb beavatkozás..” – mondta Tomi néhány napja a Fókuszban. Az énekest katéterablációs rendszerrel kezelték, hogy kiégessék a nem jól működő, félreütő idegeit. Tomi azóta 10 évvel fiatalabbnak érzi magát.

Többször került kellemetlen helyzetbe

Tomi most a Borsnak mesélte el, hogy bizony a betegsége miatt többször is került kellemetlen szituációkba és volt, hogy a koncerteken is. „Rossz érzés, amikor a normális tempó mellett beüt egyet a szív, pláne, ha az ember a színpadon áll. Időnként előfordult velem, ilyenkor igyekeztem úgy tenni, mintha semmi sem történt volna” – mondta az énekes a lapnak.

Majkával sorstársak

„Ugyanaz a szívbetegségem, mint Majkának: egy velem született ritmuszavar, amit katéteres műtéttel állítottak helyre” – mesélte Tomi a Borsnak. Az énekes életminősége a műtét óta sokat javult így nem bánja, hogy bevállalta a beavatkozást. EZ IS ÉRDEKELHET! Nehéz időszak van mögöttük: ez a dolog köti össze Király Lindát, Majkát és Nagy Sanyit

Király Linda agydaganattal küzd

A LikeNews is megírta, hogy Király Linda néhány évvel ezelőtt tudta meg, hogy az agyalapi mirigyén található egy daganat, valamint ez az oka, hogy a hormonháztartása teljesen megzavarodott, így ezért küzdött sokáig a plusz kilókkal. Az énekesnő állapota javulni kezdett, ám a teljes gyógyulás még hosszú időbe telhet.

Nem engedi műteni

Linda úgy döntött, hogy a műtét helyett inkább a gyógyszeres kezelést választja, így próbálják a tumort zsugorítani, majd teljesen eltüntetni.

Jobban van

Az elmúlt másfél évben az énekesnő több mint harminc kilót fogyott, valamint kiegyensúlyozottan él két kutyájával. Hamarosan a rajongók pedig musical szerepben is láthatják Lindát az Anyatigtrisek című musicalben.

Reméli hamarosan nem kell gyógyszereket szednie

Évekbe telhet, mire Linda teljesen meggyógyul és nem kell többé gyógyszereken élnie, ám ő szerencsére nagyon türelmesen és bizakodóan áll az egészhez. “Egy biztos, az utóbbi időben megtanultam, milyen türelmesnek lenni, ez komoly fejlődési folyamat számomra” – mesélte Linda a Blikknek.

Ezért nem a műtétet választotta

Korábban az énekesnő azt nyilatkozta, hogy az operáció túl nagy kockázattal járna, valamint lehetséges, hogy akkor is egész életében hormonkészítményeken kellene élnie.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Majka, Vastag Tamás – Forrás: TV2 – LikeNews montázs