Ma újabb tárgyalási nappal folytatódik a Novozánszky Fanni halálával kapcsolatos büntetőper. Mint ismert a fiatal lány 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul, a holtteste azóta sem került elő. A mai tárgyalási napon a vádlott B. László csakúgy mint a múlthéten megint negyed órát késett. Ma szakértőket hallgat meg a bíróság, elsősorban DNS szakértőt.

Döbbenetes, új információk láttak nemrég napvilágot

Mint megírtuk bár a fiatal lány eltűnése óta már eltelt három év, még mindig döbbenetes információk kerülnek elő, amik nagyban befolyásolhatják az ügy további menetét. A A Blikk például a napokban úgy értesült, hogy az ügyben koronatanúnak számító B. Erika, Fanni egyik legközelebbi barátnője a rendőrségen végzett poligráfos vizsgálaton megbukott, több kérdésre is megtévesztő választ adott. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem mondott igazat

A vizsgálatot a nemzetközileg is elismert Krispán István végezte, akinek jelentése szerint az alany reakciói egyértelműen azt bizonyítják, hogy igyekezett megtéveszteni a gépet, vagyis a poligráf azt tanúsítja, hogy a koronatanú nem mondott igazat.

Az ügy háttere

Mint ismert, Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul, teste azóta sem került elő. A megölésével B. Lászlót vádolják, ám ő csupán a lány elrablását ismerte be. Ezt nem is tudja tagadni, hiszen videó készült arról, ahogy a teremgarázsban ölében az autója felé cipeli a láthatóan eszméletlen nőt.

Ezt állítja a vádlott

B. László azt állítja, hogy B. Erika utasításai alapján adta át a lányt egy ismeretlen férfinak. A történet a vádlott szerint így nézhetett ki: egy munkamegbeszélés miatt felment Fanni lakásába, ahol ott volt B. Erika is. Fanni akkor már eszméletlenül feküdt az ágyon. A férfi mentőt akart hívni, de Erika megtiltotta, és utasításba adta, hogy a lányt adja oda ismeretleneknek – írta meg a Blikk.

B. Erikát is többször kihallhatták már

B. Erikát már többször kihallgatta a rendőrség, de soha semmivel nem tudták meggyanúsítani, azt ő maga tagadja, hogy a lakásban jelen lett volna, pedig a telefonjának cellainformációi erre engednek következtetni, most pedig a hazugságvizsgálat is azt mutatja, hogy a nő titkol valamit, talán azt is tudja, hogy lehet Fanni holtteste?

Ma folytatódik a tárgyalás

A fiatal lány halálával kapcsolatos büntetőper ma folytatódik, szakértőket hallgat meg a bíróság, elsősorban DNS szakértőt, írja a Blikk.

Ezt mondja az ügyvéd

Mint azt a LikeNews is megírta VV Fanni barátnője tudhatja, hol van az egykori villalakó holtteste. Lichy József a Retro Rádi reggeli műsorában a minap Bochkor Gábor kérdésére elmondta, hogy Fanni barátnője, B. Erika önként vetette alá magát a poligráfos vizsgálatnak, ami felemás eredményt hozott. Arra a kérdésre, hogy nyújtott-e valamilyen segítséget Fanni eltüntetéséhez, nemmel válaszolt, a hazugságvizsgáló műszer szerint ez így is van. A másik kérdésre, hogy mondta-e neki a vádlott, hogy megölte Fannit, a gép megtévesztő szándékú választ jelzett. A harmadik kérdésre, tudja-e, Fanni hol lehet, szintén nemmel válaszolt, a gép ekkor is bejelzett, írja a Bors.

Ezt mondja minderre VV Fanni legjobb barátnője

Mindez egyáltalán nem lepte meg H. Hajnalkát, aki jóval régebben összebarátkozott Fannival, mint B. Erika.„Annyira egyértelmű, s már három éve is elmondtam a nyomozóknak, hogy egész egyszerűen bizonyos emberek el akarták szedni Fanni pénzét, és kitervelték az egészet” – mondta a Borsnak a nő, aki arról is beszélt hogy Fannit pár hét alatt módszeresen szakították el a külvilágtól, a barátaitól, s szinte már csak egy emberrel tartotta a kapcsolatot.

Rengeteg hazugság

„Rengeteg hazugság, ármánykodás szőtte át ezt az időszakot, de Fanni sajnos hitt és bízott, még azok után is, hogy az állítólagos „legjobb barátnőtől” egy „köszönömöt” nem ka­pott, amikor nem sokkal a halála előtt kifizette az óvadékát, és ki­hozta őt az előzetesből” – mondta a lapnak a barátnő.

Minden tárgyaláson jelen van

Hajnalka egyébként minden tárgyaláson jelen van, mert máig szívén viseli eltűnt barátnője sorsát, így lett figyelmes arra az ellentmondásra is, hogy bár a vádlott azt állítja, ő Fanni eltűnésének a napján beszélt és találkozott először a lánnyal, ám B. László exe a tavaly szeptemberi tárgyaláson azt mondta, már az eltűnés előtt hetekkel hallotta B. László szájából a VV Fanni nevet, írja a lap.

Kiderül valaha az igazság?

Az, hogy mi is az igazság a valóságshow szereplő eltűnésével kapcsolatban máig talány. Az ügy már több mint három éve húzódik és azóta sem állt még kerek egésszé össze, minden bírósági tárgyalás újabb és újabb fordulatokat tartogat. Ahogy azt a LikeNews is megírta legutóbb az derült ki, hogy Fanni holttestét egy stégről dobhatták a Dunába. Minderről az ügy­gazda, Szamosi Csaba nyomozó számolt be a bíróságon, aki szerint a napnál is világosabb, hogy a vádlott az elkövető. Talán ha­ma­rosan az is tisztázódhat, mit tud az ügyről B. Erika. Ma pedig tovább folytatódik a tárgyalás.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A VV Fanni eltűnésével kapcsolatos összes írásunkat itt éred el.

Kiemelt kép: Novozánszki Fanni, RTL Klub