Ganxsta Zolee a LifeTV-ben mesélte el, hogy bizony egyszer Kucsera Gábor és párja, Tápai Szabina miatta vesztek össze. A zenész ma is jól szórakozik a történeten, ám megérti az egykori kézilabdázó kiakadását.

Nem volt elragadtatva

„A Kucsera úr egyszer eljött velünk, hogy tudjon végre pihenni, és Szabina nem örült neki. Kérdezte tőle, hogy a „Ganxstáékkal mész el? Gratulálok, haza se gyere”. Engem imádnak a feleségek, mindig szeretik elengedi velem a férjüket” – mesélte Ganxsta a műsorban. Demcsák Zsuzsa a műsorvezető hozzátette, hogy ő is teljesen megérti Szabina aggodalmait, hiszen Ganxsta csak a „jóba” viszi bele a férfiakat. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az alkohollal való viszonyáról vallott

A LifeTV Bréking! című műsorában kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról Ganxsta Zolee, hogy bizony neki is vannak alkoholproblémái, ám szerinte ez az ő szakmájukban teljesen normális és, aki nem vallja be, hogy neki is vannak gondjai az itallal az hazudik.

Kiss Tibiről esett szó

Demcsák Zsuzsa Kiss Tibit, a Quimby énekesét hozta fel példaként, akiről nemrégiben kiderült, hogy alkoholproblémái miatt jelenleg egy rehabilitációs intézményben van. A zenész 15 évvel ezelőtt már megküzdött a függőségével. A zenekarnál már az is felmerült opcióként, hogy bejezik a közös zenélést. 

Erre reflektált Ganxsta

A rocker Tibi történetére reflektálva mondta el, hogy ő is küzd alkoholproblémákkal, valamint szerinte ebben a szakmában szinte mindenki, aki pedig nem vállalja az hazudik.

Nem akar leszokni

Ganxsta a mondandójához hozzátette, hogy nem szerepel a tervei között, hogy leszokjon az alkoholról, valamint nem is célja, hogy jó példát mutasson másoknak. Véleménye szerint, aki rockzenész és jó abban, amit csinál az valamilyen szinten küzd az alkoloholproblémával.

Kucseráék a harmadik gyermeküket várják

Szabináék múlt hónapban a Story magazin címlapján jelentették be, hogy hamarosan bővül a családjuk s bár a kicsi nemét még nem tudják, egyetlen kívánságuk csupán annyi, hogy egészséges legyen.

Meglepődött pedig…

Amikor nem jött meg a menstruációm, azonnal csináltam egy tesztet. Egyértelműen pozitív lett, amin nem kellett volna meglepődnöm, elvégre nem szedtem fogamzásgátlót, egyébként is mindkét gyerekünk könnyen fogant. Mégis meglepődtem, hogy ilyen hamar összehoztuk a babát. Örülök nagyon. Hamarosan 35 éves leszek, Gábor 38 múlt, ez a kor ideális a harmadik gyerekünk vállalására – mondta a lapnak Tápai Szabina.

EZT IS OLVASD EL!

Kiderült Kucsera Gábor és Tápai Szabina hálószoba titka: évek óta külön alszanak

Nehezen viseli

A nézők néhány hete a TV2 Mokka című műsorában láthatták Szabinát, akit otthonában látogatott meg a csatorna egyik munkatársa. Az egykori kézilabdázó elárulta, hogy a mostani terhessége sokkal nehezebb, mint az előzőek, úgy érzi magát, mint aki két hónapja folyamatosan másnapossággal küzd.

Nem lesz több gyerek

Szabina kijelentette, hogy a harmadik gyereknél biztosan megállnak, sőt egy “Lökjetek a Dunába, ha még egy gyereket vállalok” kijelentéssel tette nyilvánvalóvá, hogy tényleg nem lesz negyedik baba.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Ganxsta Zolee LifeTV – Kucsera Gábor és Tápai Szabina Fem3