Bár már volt rá példa, hogy beindulta a találgatások annak kapcsán, hogy állapotos Berki Krisztián csinos felesége, Renáta, azaz Mazsi, ám most egy újabb fotó adhat okot a gyanúra. A rajongók máris elkezdték a teóriákat gyártani.

Ezt a fotót tette ki Mazsi

Mazsi Inta-sztoriban osztotta meg, hogy mit ebédel, ennek kapcsán pedig azonnal beindultak a találgatások. A csinos üzletasszony ugyanis krumplifőzeléket evett, rántott párizsival és feta sajtos görög salival. A bejegyzésből kiderült, a héten már nem először kívánta ezt meg. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Máris beindultak a találgatások

Erre fel persze máris beindultak a találgatások, az egyik kommentelő ezt írta Mazsinak: „Babát vársz? Nagyon furi, hogy krumplifőzit eszel rántott párizsival és fetasajtos salival. És még fáradékony is vagy. Gratulálok, ha összejött a pici” 

Kapcsolódó:

Zöld utat adtak a dolognak

A helyzet az, hogy bármi lehet, ugyanis Mazsiék épp a napokban számoltak be róla, hogy mos már zöld utat adtak a baba projektnek, így már minden hónapban a pozitív tesztért izgulnak, ennek részleteiről a LikeNews is beszámolt.

Nyaraltak

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Berkiék karácsony előtt a Maldív-szigetekre, majd később Dubai-ba utaztak. Mazsi a Blikknek elmondta, hogy remélték, hogy esetleg talán hárman fognak visszatérni, de sajnos a fiatal feleség nem esett teherbe. 

A koronavírus miatt vártak

Mazsi a lapnak elmondta, hogy mostohaanyja tanácsára a covid-19 járvány kitörése miatt egy kicsit elcsúsztatták a babaprojektet. “Tavaly a Covid miatt a mostohaanyukám, aki szülésznő, azt javasolta, várjunk egy kicsit a babavállalással, most azonban már zöld utat adtunk a bébinek” – mesélte Mazsi a Blikknek.

NE HAGYD KI!

A baba dönti el

Berki Krisztián és felesége most már teljesen a kicsire bízzák, hogy mikor érkezik. A házaspár kivizsgáltatta magát, valamint próbálnak a lehető legstresszmentesebb életet élni.

Nem esnek kétségbe

Mazsi elmondta, hogyha nem fognak kétségbeesni, ha a baba még nem jön össze, ugyanis nyárig ő is be van táblázva, valamint Krisztián kislánya, Nati is sokat van velünk, akit saját lányaként szeret. Volt, aki csúnyán beszólt neki azt követően, hogy kiderült, Berki Krisztián egykori kedvese, Hódi Pamela babát vár. Erről itt írtunk.

Nem tesznek különbséget

A csinos feleség nem szeretné, Nati azt érezné, ha megszületik a leendő közös gyermekük Krisztiánnal, hogy különbséget tesznek köztük. “Baráti a viszonyunk, sőt olyan, mintha a saját lányom lenne, mi most így vagyunk egy család. Azt szeretném, ha megszületik a közös gyerekünk, Nati ne érezzen semmilyen különbséget kettejük között” – nyilatkozta Renáta.

Lombik és örökbefogadás is szóba jöhet

Berkiék a lombikprogramba is belevágnának, ha a baba nem jönne össze, de még az örökbefogadástól sem zárkóznak el. “Krisztiánnal együtt szeretnénk leélni az életünket, ez nem kérdés, és mindenképpen szeretnék közös babát, ha orvosi segítséggel, akkor úgy. Sőt, arról is beszéltünk, ha később úgy alakul, a saját baba után örökbe is fogadnánk még egy gyereket. Sok kicsi álmodik saját, boldog családról, mi pedig ezt meg tudnánk adni neki. Ha vége a járványnak, már elhatároztam, hogy ellátogatok néhány nevelőotthonba mesét olvasni a kicsiknek. Voltunk már korábban is, Krisztiánt pedig imádják a gyerekek” – mondta Mazsi a lapnak.

Jó apának tartja

Berki Renáta jó apának tartja a férjét, valamint imádja, ahogy Nati és Krisztián egymásra néznek és biztos benne, hogy a közös gyermekükkel is remekül fog bánni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A LikeNews Berkiékkel kapcsolatos írásait itt találod.

Kiemelt kép: Berki Mazsi és Berki Krisztián, TV2