Mint ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt baleset történt az M7-es autópályán múlt pénteken, kora délután. Nem sokkal később kiderült, hogy a baleset érintettje volt Bereczki Zoltán és várandós párja, Bata Éva is.

Mentőhelikopter vitte kórházba Bata Évát

A kismamát a helyszínről mentőhelikpoter szállította kórházba, megfigyelésre, ám ezután nem sokkal már ki is engedték. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bereczki lánya is velük volt

Bereczki Zoltán első házasságából született lánya Zorka szintén a párral volt balesetkor, de szerencsére egyikük sem sérült meg.  Egy másik autóban ülő két személyt, egy anyukát és egy gyermeket azonban sokkos állapotban szállított kórházba a mentő. KAPCSOLÓDÓ! Sokkoló képek érkeztek Bereczki Zoltánék balesetéről: nagyon durván összeroncsolódtak az egymásba ütközött autók

Egy madár miatt történt

A népszerű énekes-színész a LifeTV Ébredj velünk! legújabb műsorvezetőjeként a keddi adásban mesélte el Csonka Andrásnak a műsorvezető társának, hogy mi történt. Az énekes elmondása szerint az előttük lévő autó egy hatalmasat fékezett, miután elütött egy madarat, azonban a Zoliék mögött haladó autó már nem tudott megállni.

A baleset elszenvedője

A műsorban a sztár leszögezte, hogy ő a baleset elszenvedője nem pedig az okozója, miután több rosszindulatú kommentet is kapott a közösségi oldalain a karambol miatt.

Egy mentős segített

A balesetben résztvevők szerencséjére egy szabadnapos rendőr pont a balesetkor jókor volt jó helyen, így amíg nem érkeztek meg a mentők ő segített az ütközésben résztvevőknek.

Ezért volt szükség a mentőhelikopterre

Zoli elmondta, hogy habár párja Éva teljesen jól volt, de a mentőhelikopterhez a mentősök ragaszkodtak, ugyanis ilyenkor minél fontosabb, hogy egy várandós kismamát megvizsgáljanak, mert történhet valami olyan baj, amit először nem vesznek észre. Szerencsére Bata Éva és a születendő babája is teljesen jól vannak.

Nemrég derült ki, hogy gyermekük lesz

Mint ismert Bereczki Zoltán és párja, Bata Éva nemrégiben tudatták a nyilvánossággal, hogy kisbabájuk lesz, erről itt a LikeNews.hu hírportálon is beszámoltunk. “Valóban igaz a hír. Mindenki nagyon boldog és mindenki nagyon jól van” – mondta el korábban Blikknek Ferenczi Orsolya, Bereczki Zoltán menedzsere.

Éva már túl van az első trimeszteren

“Éva túl van az első trimeszteren, azaz a harmadik hónapon, így lassan már látható is, hogy babát hord a szíve alatt. Éppen ezért egy szakmai döntést is meg kellett hoznia, minden olyan színházban, ahol játszik, jelezte, hogy ha a következő hetekben, hónapokban, amennyiben beindul esetleg a színházi élet, akkor nem tudja vállalni a szerepeit, ugyanis egy sokkal nagyobb feladat vár rá idén – árulta el akkor az informátor.

Teca, a kocsmáros

Bata Évát A mi kis falunk című sorozatának Tecájaként, dögös kocsmárosaként ismerte meg az ország. A 32 éves színésznőt láthattuk a 2018 decemberében bemutatott BÚÉK című romantikus vígjátékban, a Testről és lélekről, a Tiszta szívvel és a Veszettek című filmekben is. 

Már az első találkozás sorsfordító volt

Bereczki Zoltán egyébként már korábban arról beszélt, hogy Bata Évával való első találkozásukkor érezte, hogy valami megváltozott az életében. “Akkor volt egy pillanat, egy kézfogás, amit nemcsak a tenyeremmel éreztem, hanem a gerincemen is végigfutott. Nem tudtam, hogy ebből szerelem lesz, de reméltem” – mondta korábban a hot! magazinnak a színész, aki igyekszik a szerelmével a reflektoroktól távol élni az életüket. A kapcsolatukról csak annyit lehet tudni, hogy természetesen életük szerves része Zoli előző házasságából született kislánya, Zorka.

A karantén alatt erősebb lett a kapcsolatuk

A lap informátora szerint a karantén és a bezártság csak még inkább összehozta őket és megerősítette a kapcsolatukat. Rájöttek milyen erős érzelmek fűzik őket egymáshoz. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Bereczki Zoltán – Forrás: TV2