17 év után vesztette el szeretett kutyusát Király Linda. Az énekesnő tegnap búcsúzott el a Boston terriertől, aki igazi társa volt az elmúlt években. A kutyus mentettként kutyaként került Lindához még Amerikában, aztán együtt költöztek haza Magyarországra .

Sokat aggódott

Mint ahogyan arról korábban a LikeNews is beszámolt Linda az utóbbi időben nagyon sokat aggódott szeretett kutyája egészségéért, ugyani Seven epilepsziás rohamokkal küzdött és szíve sem volt már rendben. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sevennek időközben társa is lett

„Nincs könnyű időszak mögöttünk. Seven már nem fiatal kutyus, epilepsziás, a szíve sem volt egy időben rendben, volt egy hasnyálmirigy-gyulladása, de szerencsére ma már teljesen jól van. Nagyon jót tett neki, hogy Brooklyn csatlakozott hozzá, szinte visszafiatalodott az utóbbi időben! Jó hatással vannak egymásra, Brooklyn neki köszönhetően tanulta meg, hogy a lakásban hol és hogyan végezze el a dolgát.” – árulta el korábban Linda, aki akkor arról is beszélt Sevennek nagyon jót tett, hogy Brooklyn lett a társa, ám most sajnos úgy hozta az élet, hogy Lindának mégis el kellett búcsúznia a kutyustól. IDE KAPCSOLÓDIK: “Nincs könnyű időszak mögöttünk” – 16 éve hű társa egészségéért aggódott Király Linda

Pár napja ezt a fotót posztolta, itt még Seven is a képen látható

Közösségi oldalán számolt be a veszteségről

A kutyus elvesztéséről a közösségi oldalán számolt be, a posztban arról írt, hogy Seven nagyon közel állt a szívéhez, és hálás, hogy ennyi időt tölthettek együtt. Bejárták együtt a világot és mindenben Linda mellett állt. Az énekesnő arról is írt, hogy Seven nagyon fog neki hiányozni, de boldogan gondol vissza az együtt töltött időre. A teljes poszt itt tekinthető meg.

7 éve kezdődtek a gondok

A problémák 7 évvel kezdődtek, amikor Seven hirtelen daganatos lett, apró pici csomók lettek a bőre alatt és emiatt meg kellett műteni. Ezt követően pedig epilepsziás lett.” – ezt Linda korábban a Blikknek mesélte el. Az énekesnőt kereste a lap a kutyus elvesztése kapcsán, ám egyelőre nincs olyan állapotban, hogy beszélni tudjon, írták.

Sokszor posztolt közös fotókat a kutyusokkal

Rengeteg törődést igényelnek

“Nem mondom, hogy nem igényelnek sok törődést, de nekem ez természetes, minden percet megérnek, rengeteg szeretet adnak, imádom őket” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek korában, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Király Linda, aki Instagram profilt is készített a két ebnek. 

Linda nemrég koronavírusos volt

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta december elején árulta Király Linda a Szabó Győzőnek árulta el a Blikk+Győző című műsorban, hogy mennyire nehezen viselte a koronavírus-fertőzést, ugyanis nagyon megbetegedett. EZ IS ÉRDEKELHET: Agydaganattal küzd Király Linda: ezért nem engedi, hogy megoperálják

Csak a kutyája volt vele

Az énekesnő senkit nem engedett a közelébe, nehogy megfertőzzön bárkit is, így a kutyájával zárkózott be a lakásába.

Ezek voltak a tünetei

“Nem volt kellemes, az elején nem gondoltam, hogy ebből bármi lesz, pici migrénem volt, majd eltűnt az ízlelésem és a szaglásom. Pár nappal később egyszerűen levegőt nem kaptam olyan volt, mintha elefánt ülne a mellkasomon” – mondta Linda a Blikk műsorában. NE HAGYD KI! Nehéz időszak van mögöttük: ez a dolog köti össze Király Lindát, Majkát és Nagy Sanyit

14 napig volt beteg

“Szörnyű volt, 14 napig tartott. Lázam nem volt, de folyamatosan rázott a hideg. (…) Semmi energiám nem volt, tényleg nagyon rosszul voltam” – folytatta a kálváriáját Linda. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Király Linda – Forrás: Fem3