Bunkó és megbocsáthatatlan szavakkal illette Schobert Norbi vasárnap este azokat a nőket, akik szülés után felszedtek néhány kilót. Nők millió hőzöngenek szavain. A fitneszguru azonban nem kér bocsánatot.

A duci nők miatt mennek tönkre a házasságok

Vasárnap élő videóban alázta meg Norbi azokat a nőket, akik szülés után nem képesek vagy nem tudnak lefogyni. Szerinte ezeket az anyákat már nem kívánja a férjük és emiatt megy tönkre a házasságok többsége. Monológjában azokat a nőket is megveti, akik terhességük alatt híznak meg, szerinte ez a „bűn” helyrehozhatatlan. A LikeNews.hu részletesen Norbi kirohanásáról ebben a cikkében írt.

Tóth Gabi kiborult

Először Tóth Gabi reagált, szintén élő videóban Norbi szavaira. Sírva kérte meg a nőket arra, hogy felejtsék el a fittneszguru szavait, mert szerinte attól, hogy valaki anya lesz,  az igenis fizikai változásokkal jár.  A terhességi csíkokkal átszőtt hasát is megmutatta videójában. Norbiról azt gondolja,  hogy csak a külsőségek érdeklik és szerinte tele van komplexusokkal. Hogy mit gondol még Gabi az esetről, arról a LikeNews.hu ebben a cikkében írt.

Nem kér bocsánatot

„Nem akarom kimagyarázni, nem akarok bocsánatot kérni. Nem kérek bocsánatot, fenntartom a véleményem. A tegnapi beszélgetés nem a duci nőkről szólt, a hosszútávon megtartott terhességi elhízásról szólt”–mondta hétfő este újabb videójában Norbi.

Úgy gondolja, hogy előző napi bejegyzése egyfajta motivációs erő, ugyanis szerinte az emberek általában saját magukat csapják be.Ezútta  kitér a férfiakra is: továbbra is úgy véli, hogy a férfiak érzelmileg nagyon tudnak szeretni egy nőt, szexuálisan azonban bizony a külső számít, a nők pedig erkölcsi kötelességből fakadóan bújnak ágyba a plusz felesleggel rendelkező párjukkal. Norbi persze felhívja rá a figyelmet, hogy ennek nem így kellene lennie.

És újfent elkanyarodik a duci téma irányába, ahol már az elnevezéssel sem ért egyet, ugyanis a kövérség betegség, nem lehet becézni. Valamint megemlíti Tóth Gabi videóját, amire annyiban reagál, hogy még egyszer kiemeli ő nem a tizenkét plusz kilóról beszél egy amúgy is és most is szexi nő testén, hanem a stabilan fennálló plusz 30-40 kilóról, amin szerinte igenis változtatni kell. Felhozza, hogy ha tényleg csak a belső értékek alapján szeretné őket párjuk, akkor a fodrász és egyéb szépészeti beavatkozás is teljes mértékben felesleges lenne.

Másokat is megsértett már

Norbinak nem ez volt az első a kirohanása egy társadalomi csoport ellen: novemberben arról beszélt, hogy a liberális felfogás szerint nevelt gyerekekből drogosak lesznek. Erről a LikeNews.hu ebben a cikkében írt.

Majd nemsokkal azután a magyarokat nevezte sötétnek és agresszívnek. Erről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Kiemelt kép: Schobert Norbi – Forrás: RTL klub