Ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt hivatalosan is kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy párt alkotnak. Mint megírtuk a páros kapcsolatának részleteire a mai hot! magazinban derül fény.

Felfedik a kapcsolatukat

A hot! magazin csütörtökön megjelenő számában ugyanis a páros felfedi a nyilvánosság elől eddig titkolt kapcsolatát. Bár a bulvársajtó már hónapokkal ezelőtt megírta, hogy az ex-tévés párja valószínűleg nem más, mint Mészáros Lőrinc, ám a felek egészen eddig nem erősítették ezt meg. Eddig Ugyanis a hot! csütörtökön megjelenő számából az is kiderül, hogyan ismerkedett meg az üzletember és a tévés, valamint az is, hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nincs több titok

A lap azt írja, hogy Várkonyi és Mészáros eddig sem bujkáltak, egyszerűen nem érezték szükségét a bulvármédia bevonásának. A párhoz közeli bennfentes a lapnak elárultak, hogy  “A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról.” 

Így ismerkedtek meg

“Munkából kifolyólag régóta ismerték egymást, de sokáig csak látásból. Azonban csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából hónapokkal azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz.” – árulta el Andrea egy neve elhallgatását kérő kollégája.

Mészáros Lőrinc tette meg az első lépést

A lap azt is írja, hogy az első lépést az üzletember tette meg Andi felé, akivel, mondhatni, a legjobbkor találkoztak. “Mindketten túl vannak egy váláson, van gyerek itt is, ott is – hamar megvolt közöttük az összhang.” – árulta el az informátor.

A környezete is meglepődött

A lapnak a bennfentes azt is elárulta, hogy ők is meglepődtek azon, mennyire természetes a páros között minden. “Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett.”

Árad belőlük a harmónia

Az informátor arról is beszélt, hogy a párból csak úgy árad a harmónia és hogy mennyire szeretik egymást, így senki nem csodálkozott azon, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andrea kezét, és hogy összeházasodnak.

Megszólalt Várkonyi Andrea

A hot! magazin megkereste Várkonyi Andreát is, hogy rákérdezzen a magánéletét érintő változásokra, aki szűkszavúan csak ennyit reagált: “A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az.”

Várkonyi Andrea magánélete

Várkonyi Andrea magánéletével kapcsolatosan egyébként az utóbbi időben számos pletyka kelt szárnyra, sokan azt rebesgették, hogy várandós, ám ezt ő maga cáfolta. Ezt követően pedig azzal kerül a bulvároldalak címoldalára, hogy eljegyezték. Mindez pedig már csak azért volt igazán különös, mert a tévés korábban kijelentette, mivel volt már férjnél, nem akar többet házasodni. Még Bochkor Gáborhoz sem ment feleségül, pedig 12 évig alkottak egy párt és közös gyermekük is született.

Bochkor Gábor-féle szerelem

Az ország egyébként akkor ismerte meg Várkonyit, amikor a sztárnak számító Bochkor Gábor párjaként írtak róla a lapok. Nem házasodtak össze, de élettársi kapcsolatban voltak. 2007-ben született meg közös lányuk Nóra. EZ IS ÉRDEKELHET: Itt kezdhet új életet szerelmével Várkonyi Andrea

Elhagyta a férjét

A Tények műsorvezetője eközben még Dr. Szilvay Attila felesége volt, igaz már nem éltek együtt. Várkonyi Andrea férjét megviselte a helyzet, a válási procedúra elhúzódott, ez fizikailag és lelkileg is sokat kivett az orvosból. Az sem könnyítette meg a helyzetét, hogy a Várkonyi-Bochkor duó sztárpárként többször feltűnt az újságokban, és nem sokkal a megismerkedésük után Andrea már várandós volt a rádióstól.

Bochkor Gábor nevével felépítette magát

Bochkor Gábor hírneve jól jött Várkonyinak, az ország első számú rádiósának farfizén bérelt helye lett a bulvárlapokban, hirtelen elkezdte érdekelni az embereket, ezt kihasználva elkezdte építeni a karrierjét. NE HAGYD KI! Gyurcsány Ferenc durván kiakadt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea állítólagos dubaji útján – fotó

Mészáros Lőrinc nemrég vált el

Ahogyan arról a LikeNews.hu is beszámolt Mészáros Lőrinc és felesége, tavaly szeptember elején jelentették be, hogy elválnak, házasságukat közös megegyezéssel bontották fel.

Nem közöltek részleteket

Mint megírtuk a dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg. Az érintettek a válásuk részleteiről nem kívánnak nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartásár, írták akkor egy közleményben.

Már akkor megindultak a pletykák a válás kapcsán

Mint ahogyan akkor azt lapunk is megírta, állítólag a pár házasságának felbontása hátterében egy műsorvezető áll. A Telex pedig nem sokkal később leközölt egy cikket, melyben egy olvasói fotón Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc oldalán látható. Így tehát az előzmények fényében, vagyis, hogy Várkonyi Andrea új médiacége egy a Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött át, illetve közösen szerepelnek egy fotón, mind azt engedte következtetni, hogy a “titokzatos műsorvezető” nem más mint Várkonyi Andrea. Ezt követően a március 15-i hosszú hétvégét is nagy eséllyel együtt töltötték Dubajban, ennek részleteiről itt írtunk. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea – Forrás: LifeTV