Ahogyan arról korábban a LikeNews.hu hírportál is elsők között beszámolt március elején derült ki, hogy eljegyezték Várkonyi Andreát. A csinos tévést a gyűrűje buktatta le, ugyanis élő adásban viselte a Mokka egy március eleji felvételén, ahol hosszú idő után jelent meg ismét a nyilvánosság előtt. Andrea vőlegénye kapcsán akkor csak annyit lehetett tudni, hogy egy magyar üzletember, ám mostanra kiderült, hogy a szerelem nem más, mint Mészáros Lőrinc oldalán talált rá.

Felfedik a kapcsolatukat

A hot! magazin csütörtökön megjelenő számában ugyanis a páros felfedi a nyilvánosság elől eddig titkolt kapcsolatát. Bár a bulvársajtó már hónapokkal ezelőtt megírta, hogy az ex-tévés párja valószínűleg nem más, mint Mészáros Lőrinc, ám a felek egészen eddig nem erősítették ezt meg. Eddig Ugyanis a hot! csütörtökön megjelenő számából az is kiderül, hogyan ismerkedett meg az üzletember és a tévés, valamint az is, hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A magánélete

Várkonyi Andrea magánéletével kapcsolatosan egyébként az utóbbi időben számos pletyka kelt szárnyra, sokan azt rebesgették, hogy várandós, ám ezt ő maga cáfolta. Ezt követően pedig azzal kerül a bulvároldalak címoldalára, hogy eljegyezték. Mindez pedig már csak azért volt igazán különös, mert a tévés korábban kijelentette, mivel volt már férjnél, nem akar többet házasodni. Még Bochkor Gáborhoz sem ment feleségül, pedig 12 évig alkottak egy párt és közös gyermekük is született.

Bochkor Gábor-féle szerelem

Az ország egyébként akkor ismerte meg Várkonyit, amikor a sztárnak számító Bochkor Gábor párjaként írtak róla a lapok. Nem házasodtak össze, de élettársi kapcsolatban voltak. 2007-ben született meg közös lányuk Nóra. EZ IS ÉRDEKELHET: Itt kezdhet új életet szerelmével Várkonyi Andrea

Elhagyta a férjét

A Tények műsorvezetője eközben még Dr. Szilvay Attila felesége volt, igaz már nem éltek együtt. Várkonyi Andrea férjét megviselte a helyzet, a válási procedúra elhúzódott, ez fizikailag és lelkileg is sokat kivett az orvosból. Az sem könnyítette meg a helyzetét, hogy a Várkonyi-Bochkor duó sztárpárként többször feltűnt az újságokban, és nem sokkal a megismerkedésük után Andrea már várandós volt a rádióstól.

Bochkor Gábor nevével felépítette magát

Bochkor Gábor hírneve jól jött Várkonyinak, az ország első számú rádiósának farfizén bérelt helye lett a bulvárlapokban, hirtelen elkezdte érdekelni az embereket, ezt kihasználva elkezdte építeni a karrierjét. NE HAGYD KI! Gyurcsány Ferenc durván kiakadt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea állítólagos dubaji útján – fotó

Mészáros Lőrinc nemrég vált el

Ahogyan arról a LikeNews.hu is beszámolt Mészáros Lőrinc és felesége, tavaly szeptember elején jelentették be, hogy elválnak, házasságukat közös megegyezéssel bontották fel.

Nem közöltek részleteket

Mint megírtuk a dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg. Az érintettek a válásuk részleteiről nem kívánnak nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartásár, írták akkor egy közleményben.

Már akkor megindultak a pletykák a válás kapcsán

Mint ahogyan akkor azt lapunk is megírta, állítólag a pár házasságának felbontása hátterében egy műsorvezető áll. A Telex pedig nem sokkal később leközölt egy cikket, melyben egy olvasói fotón Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc oldalán látható. Így tehát az előzmények fényében, vagyis, hogy Várkonyi Andrea új médiacége egy a Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött át, illetve közösen szerepelnek egy fotón, mind azt engedte következtetni, hogy a “titokzatos műsorvezető” nem más mint Várkonyi Andrea. Ezt követően a március 15-i hosszú hétvégét is nagy eséllyel együtt töltötték Dubajban, ennek részleteiről itt írtunk.

Most már biztos

A felek egészen eddig nem erősítették meg a kapcsolatuk hírét, ám a Bors most azt írja, hogy Andrea egy a neve elhallgatását kérő kollégája azt mondta a hot! magazinnak: „A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek róla” A lap csütörtökön megjelenő számából pedig további részletek derülnek majd ki arról, hogyan került közel egymáshoz Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea – Forrás: LifeTV