Mint ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt Hadházy Ákos Facebook posztja szerint Dubajban tölthette együtt a hosszú hétvégét Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Időközben a hazaérkezésükről egy videó is napvilágot látott, amin feltehetően ők láthatók, mindezen pedig Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök alaposan felhúzta magát…

Várkonyi Andreát eljegyezték

Az egész ügy ugye csak azért nagyon érdekes, mert Várkonyi Andreáról éppen pár nappal ezelőtt írtuk meg, hogy egy üzletember menyasszonya lett, a találgatások pedig azóta is folynak annak kapcsán, kiről lehet szó. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mészáros Lőrincék válása

Persze a pletykák már hónapokkal ezelőtt beindultak, egészen pontosan akkor, amikor Várkonyi Andrea váratlanul otthagyta a Mészáros Beatrix által tulajdonolt LifeTV csatornáját. Mindez pedig nagyjából egy időben történt azzal, hogy Mészáros Lőrinc és Beatrix asszony bejelentették: válnak.

Nem közöltek részleteket

Mint megírtuk a dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg. Az érintettek a válásuk részleteiről nem kívánnak nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartásár, írták akkor egy közleményben. 

Már akkor megindultak a pletykák a válás kapcsán

Ahogyan akkor azt lapunk is megírta, állítólag a pár házasságának felbontása hátterében egy műsorvezető áll. Az, hogy hogy kivel jött össze Mészáros Lőrinc vagy a felesége Beatrix asszony, az minden bizonnyal hamarosan a pletykalapokból kiderül, írtuk akkor. Korábban úgy értesültünk, hogy egy tévés műsorvezető lehet a válás hátterében. A Telex pedig nemrégiben leközölt egy cikket, melyben egy olvasói fotón Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc oldalán látható. EZ IS ÉRDEKELHET: Havas Henrik Várkonyi Andrea eljegyzéséről: akkor most Mészáros Lőrinc lett a gyűrűk ura?

Dubajban együtt?

Nemrégiben Hadházy Ákos hozott nyilvánosságra egy dokumentumot, melynek tanúsága szerint a NER magángépe Dubajban járt a hosszú hétvégén, március 12 és 16 között. E szerint a dokumentum szerint az utasok között ott volt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea neve is. NE HAGYD KI! Várkonyi Andreát tényleg eljegyezték, egy üzletember menyasszonya lett, itt a bizonyíték

Ez volt az a poszt:

A hosszú hétvégén járhattak ott

A közzétett dokumentum szerint – a repülőgép kiszolgálását kérő email, amelynek címzettje a dubaji reptér – Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea két további személy társaságában utazott az OE-LEM gépével Dubajba. Egy másik e-mail tárgyából pedig kiderül, hogy a hosszú hétvégét töltötték ott. EZT IS OLVASD EL! Mi az ott? Várkonyi Andrea egy hatalmas gyűrűvel az ujján jelent meg a Mokkában – fotó

A dokumentum valódisága

Hadházy Ákos azt írja posztjában, ha a dokumentum valódi, akkor Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea valóban Dubajban töltötte együtt a hosszú hétvégét, annak dacára, hogy Orbán Viktor kifejezetten kérte, hogy a járványhelyzet miatt mindenki kerülje most az ilyen utazásokat, Dubajt még külön ki is emelte.

Hitelesnek tűnik

Hadházy Ákos azt is írja, hogy az üzleti repülést is ismerő pilóták szerint a dokumentum nagyon hitelesnek tűnik, a formája teljesen megfelel a körülményeknek, a személyzet is valóban a repülőt üzemeltető cégnél repül, és a cég adatai, elérhetőségei is valósak. NE HAGYD KI! Várkonyi Andrea meglepődött a pozitív teszten

Ha nem lenne valódi

hvg.hu egyébként a hétvégén kapott a Hadházy Ákoséhoz hasonló információt. Ők beszéltek repülési szakértőkkel, akik formai szempontból az előírásoknak megfelelőnek nevezték az ilyen jellegű dokumentumokat, illetve – mint fogalmaztak – ha nem az, akkor aki készítette, pontosan tudta, hogyan kell ennek kinéznie. Kérdéseket juttattunk el Várkonyi Andreának, nem kaptunk azonban sem megerősítést, de cáfolatokat sem. Várkonyi Andreával kapcsolatos híreink itt érhetők el.

Időközben kikerült egy videó a gép hazai landolásáról

A gép hazai landolásáról időközben a hvg.hu birtokába jutott egy felvétel, ahol bár a kötelező maszkviselés miatt nem tisztünk eldönteni, hogy vajon ki látható rajta, de azért megmutatjuk. A felvétel ide kattintva tekinthető meg. 

Vírusként terjed a neten

A felvétel egyébként szinte vírusként terjed az interneten, gyakorlatilag bárhova kattint az ember ebbe botlik bele. A bejegyzés valószínűleg Gyurcsány Ferenchez is eljutott, az ex-miniszterelnök pedig alaposan fel is húzta magát annak tartalmán.

Gyurcsány Ferenc bejegyzése itt érhető el:

Ingerült Facebook bejegyzés

Gyurcsány Ferenc ugyanis nemrég egy kissé ingerült hangvételű Facebook posztot tett közzé, melyben az állítólag dubaji kiruccanásra reflektál. Mint írja „A mocsok az mocsok, és még ki is teszik az ablakba? Ezek a velejéig romlottak. De mi nem fogunk veletek együtt romlani.Nem Dubajba kell menni, hanem a francba. De tényleg. A fél ország beteg, vagy reszket a vírus miatt, a kórházainkban hadi állapotok uralkodnak, a gazdaságunk romokban, ezrek vesztették el a munkájukat. És akkor mit csinál a fideszes elit? Orbán strómanja?Dubajba utazik. Magángépen. Minden járványügyi ajánlás ellenére. Mert a senkik ma a dubaji légtérben érzik magukat valakinek. Mert nekik lehet. Hát nem lehet. A mocsok az mocsok, elromlottatok végleg. Mi nem fogunk veletek együtt romlani. Mert senkik vagytok.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc, Gyurcsány Ferenc – LikeNews montázs