Elstartolt a TV2 maszkos műsora, a Nicsak, ki vagyok, amelyben két sztárokból álló csapat próbálja meg kitalálni, kik lehetnek a jelmezek mögött. A ma esti adás az ún. szuperdöntő, ahol a még három játékban maradt versenyző, a Tigris, a Varjú és a Baba kilétét kell kitalálnia, felfednie a csapatoknak.

Mindenki ezt nézi most!

A sztárcsapatok

Az idei évadban változott a sztárcsapatok összetétele, ugyanis az egyik triót Ábel Anita vezeti, Csonka Andrással és Király Viktorral, míg a másik csapat Kajdi Csaba, azaz Cila irányítása mellett Pápai Jocival, illetve Mádai Viviennel igyekszik megfejteni a rejtélyeket. A műsorvezető pedig ezúttal is Tilla.

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Az első leleplezés során a Varjúról került le a maszk, így ő lett a harmadik helyezett

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Az első leleplezett pedig nem más volt, mint a népszerű magyar énekes, Dobrády Ákos volt.

A műsor második helyezettje, a Baba

A második helyezett a Baba lett, akinek a maszkja mögött nem más rejtőzött, mint Mihalik Enikő. Kajdi Csaba jóformán könnyekben tört ki, ugyanis Mihalik Enikő az ügynökségnél dolgozik modellügynökségénél dolgozik, Csabának azonban fogalma sem volt arról, hogy Enikő a műsorban szerepel.

A legjobb rejtőzködő, a Tigris

A Tigris álarca mögött pedig Metzker Viki rejtőzött, ezzel lett a legjobb rejtőzködő a Nicsak, ki vagyok második szériájában.

A sztárcsapatok versenyét Ábel Anitáék nyerték

A többhetes verseny alatt a legtöbb pontot Ábel Anitáék hozták, tehát ők találták ki a legtöbb álarc mögött megbújó személyt, így a sztárcsapatok versenyét ezzel ők nyerték meg.

Kiemelt kép: Nicsak, ki vagyok! – TV2