A LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla korábban, hogy válik a népszerű műsorvezető Mádai Vivien. A tévésnek második házassága is zátonyra futott fogorvos férjével. Vivi és kisfia most egy új lakásban folytatják az életüket.

Új életet kezdett

Vivien kisfiával kettesben költözött be egy kisebb lakásba Budapesten. A műsorvezető férje maradt a közös kertes házas otthonukban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ekkor hozták nyilvánosságra a válást

Egy neve elhallgatását kérő ismerős a Blikknek elmondta, hogy a páros akkortájt hozta nyilvánosságra a válás hírét, amikor eldöntötték, hogy külön költöznek. Az informátor szerint a szétköltözés teljesen békésen zajlott a pár között.

Maga mögött hagyja az álomotthont

Vivien egyik nagy hobbija a lakberendezés, ám most mégis maga mögött hagyja az otthont, amelyet együtt alakítottak ki a férjével. A ház értéke a 100 millió forintot is meghaladhatja. KAPCSOLÓDÓ! Férjével való szakítása lehet az oka Mádai Vivien átalakulásának: rengeteget fogyott az elmúlt időszakban

Nincs jó passzban

Az ismerős szerint a tévés borzasztó nehéz időszakon van túl, de próbál erős maradni. Vivi jelenleg a kisfiára és az ő boldogságára fókuszál. A csinos műsorvezető egyébként nemrégiben ünnepelte a 32. születésnapját.

Meghatározó szakasz

„Életem egy meghatározó szakasza most véget ért. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb. A magánéletemmel kapcsolatban többet nem szeretnék megosztani, kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben” – nyilatkozta februárban Mádai Vivien a tenyek.hu-nak. 

2014-ben házasodtak össze

Mádai Vivien 2011-es házassága mindössze 8 hónap után véget ért, ezt követően talált rá az új szerelem, Zoltánnal pedig 2014-ben kötötték össze az életüket, egy közös gyermekük is született, Zénó. OLVASD EL EZT IS! Aggodalomra adhatnak okot? Látványosan belefogyott a válásba Mádai Vivien és Szabó Zsófi is

Látványosan lefogyott

Kiderült, hogy a csinos műsorvezető több mint 10 kilótól szabadult meg, aminek oka lehet a lelki problémák is, miután házassága válságba került. “Vivien sokat küzdött súlyproblémákkal, éppen amikor a képernyőre került, mert nehezen dolgozta fel az ismertséget és szorongott tőle. Évekbe telt, mire elérte azt a formáját, amivel hellyel-közzel elégedett lett. A nők hajlamosak mindig valamilyen hibát találni a testükön, és ő is az a típus, aki sokat foglalkozik a külsejével. Látványosan lefogyott az utóbbi időben, ami nem﷯csak a rendszeres edzéseknek volt köszönhető, de ezt csak nagyon kevesen tudták, hiszen Vivien mindig ügyel arra, hogy kifele azt mutassa, minden rendben van” – mondta Vivien egy közeli ismerőse a Blikknek néhány hónappal ezelőtt.

Érdekli a kinézete

“Nincs most könnyű helyzetben, így talán ez most egyfajta terápia is a számára, hogy tökéletesítse az alakját. Egy olyan edzésformát is kipróbált nemrég egy fővárosi alakformáló stúdióban, ami kifejezetten a kerek fenék elérését tűzte ki célul. Ilyen módszert tényleg csak azok találnak meg, akik a kelleténél többet foglalkoznak a kinézetükkel. Egy nő mindig élvezi, ha csinos, az vesse rá az első követ, aki nem így van ezzel, ő is próbálja kihozni magából a maximumot” -folytatta az ismerős a lapnak.

Rengeteg a válás az utóbbi időben

Az elmúlt időszakban rengetegen jelentették be, hogy elválnak. Kovács Áron és felesége 25 év után folytatják külön utakon, valamint, ahogy a LikeNews is megírta nem egészen öt év házasság után válik Szabó Zsófi és a férje. A színésznő-műsorvezető a közösségi oldalán tudatta a hírt, illetve a Reggeli műsorában is beszélt róla néhány nappal ezelőtt, hogy férjével ezentúl külön utakon folytatják. A LikeNews Szabó Zsófi válásával kapcsolatos híreit itt találod!

Kiemelt kép: Mádai Vivien – Forrás: TV2