Aradszki András országgyűlési képviselő leküzdötte a Covid-19 vírust, és több hetes intenzív kórházi kezelés után elkezdődött a rehabilitációs kezelése. A képviselő most azt nyilatkozta, hogy nehéz, embert próbáló heteken van túl.  

Érd képviselője elkapta a koronavírust

Aradszki András novemberben fertőződött meg a koronavírussal, hetekig intenzív osztályon ápolták, majd lélegeztetőgépre került, írja a BudapestKörnyéke.hu.

Múlt héten javult az állapota

Több mint egy hete nincs altatásban, kommunikál a környezetével és gépi lélegeztetésre sem szorul Aradszki András már – írta múlt héten az Érdi Hírek.

Ez is érdekelhet

Lagzi Lajcsi is elkapta a koronavírust: a mai tárgyalásán sem tud részt venni, hosszú ideje húzódik a per

„Fele sem tréfa”

“Ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát” – üzente a közel másfél hónapja kórházban fekvő, de immár a gyógyulás útjára lépő Aradszki András az Érdi Híreknek adott exkluzív nyilatkozatában.

Köszönetet mondott az orvosoknak

„Istennek hála, már a gyógyulás útján járok. Hálás szívvel mondok köszönetet a családomnak; Dr. Merkely Béla rektor úrnak, Dr. Gál János úrnak, a SOTE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika igazgatójának, a fiatal, okos és gyors döntéseket hozó orvosoknak, a kedves nővéreknek, gyógytornászoknak, a pszichológusnak, a munkatársaknak, akik szakszerűen gondoskodtak 50 napig rólam, hiszen nélkülük nem tudtam volna legyőzni ezt az alattomos és veszélyes vírust” – mondta az erdihirek.hu-nak a képviselő.

A kormánypárti politikusnak is megköszönte az imát

A KDNP-s képviselő ezután megköszönte az egyházi vezetőknek is, hogy imádkoztak érte. Politikustársait sem hagyta ki: „a KDNP és FIDESZ frakció tagjainak, a kedves munkatársaknak, minden jóbarátomnak, munkatársamnak, minden kedves ismerősömnek és a jószándékú embereknek, hogy imádkoztak, szorítottak gyógyulásomért. Isten áldását kérem életükre!”

Rehabilitációs kezelést kap

“Az orvosok most rehabilitációs intézetben fejezik be 50 napos intenzíven eltöltött gyógyításomat” – mondta a 64 éves  parlamenti képviselő.

Ez is érdekelhet

“B*zd meg anyádat az oltásoddal” – Nagyon durva gyűlöletcunamit kapott az ismert gyerekorvos, azután, hogy végre megkapta a koronavírus elleni vakcinát

Kiemelt kép: Aradszki András – Forrás: Facebook