Akinek van mosogatógépe tudja, hogy tilos hagyományos mosogatószert önteni a gépbe, mert óriási hab lesz belőle. Egy férfi nem vacakolt a mosogatótablettával, a cikkünkben megnézheted a videót, mi lett a vége.

Mosogatószer a tányérokra

Megpakolta a mosogatógépek mosatlan edényekkel, tányérokkal, poharakkal és lábosokkal, majd fogta a mosogatószert és alaposan meglocsolta a gépbe tett tányérokat. Ezt követően a férfi bekapcsolta a mosogatógépet.

Óriási hab

A mosogatógépben forgó vízspriccelőktől annyira felhabosodott a mosogatószer, hogy pár perccel később a mosogatógép résein préselődött ki a sok hab.

Nem örült a felesége

A férfi alig győzte összelapátolni a rengeteg habot a konyhában. Vélhetően a felesége nem örült a látványnak, amikor meglátta, mit művelt az élete párja a mosogatóval. A videót alább tudod megnézni.

Így nem szabad használni a mosogatógépet

@gergelybellon

♬ Circus – Color Clownies

Továbra is habosodni fog

Amikor olyan habzóanyag kerül a mosogatógépbe, mint a hagyományos mosogatószer, sokáig tart kitakarítani a mosogatógépet, hiszen a habzó anyag továbbra is habosodni fog.

Habzásgátló

A folyamatos habzás leállítására jól jön egy kis trükk. Érdemes habzásgátló anyagot beletenni a mosogatógépbe, majd tiszta vízzel átmosni a rendszert, gyakorlatilag egy üres mosási programot kell indítani. Ez látszik az alábbi videón.

Itt a videó, hogyan kell megszabadítani a gépet a sok habtól

Kiemelt kép: részlet a TikTok videóból