A LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy Fekete Dávid és felesége Regina elválnak. Az énekes egy Facebook-posztban írta le, hogy mi vezetett idáig, állítása szerint a párja egy „másik férfi oldalán keresgéli a boldogságot”.

“Ő más férfi oldalán keresi a boldogságot”

Fekete Dávid a bejegyzésében azt írja, hogy a feleségével azért folytatják külön utakon, mert ő már más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Nem nevezte meg a férfit, akire gondol, de elmondta neki, hogy egy három gyermekes családot tett tönkre. KAPCSOLÓDÓ: Válik Fekete Dávid és felesége – az énekes szerint a neje “más férfi oldalán keresgéli a boldogságot”

Anyósa reagált Dávid posztjára

A Blikk fedezte fel, hogy Dávid anyósa is reagált az énekes Facebook-posztjára. „Sajnállak Téged!! Mosolyogva olvasom. Sok a sajnálkozó hozzászólás, akik nem ismernek Téged valójában, csak a Fekete Dávidot, mint énekest!!!!”

Durván odaszólt

„A kettő sajnos, nem ugyanaz!!!! Az, amit itt összehordtál, egy megkeseredett, reményvesztett ember kapálózása! Jó lenne, ha az igazságot osztanád meg a nagy nyilvánossággal, még mielőtt ezt más teszi meg!!! s az nem fog kímélni, az igazság napvilágra kerül. A családodat pedig te teszed tönkre a beteges féltékenykedéseddel és a gyerekes észjárásoddal!Jó lenne, ha ezt a posztot törölnéd, mert gyerekes, gyáva dolog. Ja, és a győri barátnődnél biztos vigaszra lesz!! Legyen szép estéd, ezt kívánja Neked az, akire Te felnéztél és nagyon sokat köszönhetsz!!! Szállj magadba, ne hazudj a rajongóidnak, akik hittek Benned” – írta Regina édesanyja Dávid bejegyzése alá. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Regina nem reagál a vádakra

„A lányom nem alacsonyodik le erre a szintre, hogy kommentelje! De mi, szülők azért vagyunk, hogy kiálljunk mellette és az igazság mellett” – tette hozzá az énekes anyósa.

Dávid is félrement

Fekete Dávid a Mokka vendégeként mesélt Orosz Barbarának és Istenes Lászlónak a válásáról, ahol kiderült, hogy valóban igaz, hogy ő is megcsalta a párját, ám ennek ellenére úgy gondolja, hogy Regina sok mindent nem mondott el a szüleinek.

Itt kezdődtek a problémák

Az énekes elmondása szerint a problémáik akkor kezdődtek, amikor tönkrement az autókereskedése, amivel több százmilliót bukott, így az anyósék tetőterében rendezkedtek be, ám egyre több problémával kellett szembenézniük.

Tegnap robbant a bomba

Dávid elmondása szerint tegnap ismerte be a felesége, hogy félrelépett egy másik egy férfival. A pár között annyira feszült a helyzet, hogy szóba sem állnak, így arról sem egyeztek meg, hogy a közös gyerekeikkel mi lesz a válásuk után.

A teljes interjút itt tekinthetik meg

Többen is válnak a magyar sztárvilágban

Nem Fekete Dávidék az egyetlenek idén, akiknek a házassága zátonyra futot. A LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy Szabó Zsófi és férje is a válás mellett döntöttek, majd nem sokkal később Mádai Vivien is bejelentette, hogy szakítottak a férjével. Legutóbb, pedig Kovács Áron mondta el őszintén, hogy a feleségével 25 év után válnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fekete Dávid- Forrás: TV2