Elcsattant egy csók Istenes Bence és Sebestyén Balázs között az Álarcos énekes fináléjában, illetve ha egészen pontosak szeretnék lenni, akkor azt történt, hogy Istenes lekapta Sebestyént, aki köpni nyelni nem tudott a bizarr jelenet után.

Látványos bevonulások

Istenes Bence az egész évad alatt mindig emlékezetes bevonulásokat rittyentett, ám a fináléban igyekezett minden eddignél nagyobbat villantani. Hát, valljuk be, ez sikerüt…

Mindenki ezt nézi most!

Sebestyén Balázs ledöbbent

Valljuk be, ennél jobban nem is sikerülhetett volna. A műsorvezető egy látványos tánccal indította az utolsó adást, azaz a döntőt, ám előtte még külön egyesével üdvözölte is a nyomozókat.

Kapcsolódó:

Senki nem számított a csókra

Az üdvözléssel persze nem is lett volna gond, ám Bence egészen konkrétan szájon csókolta Sebestyén Balázst. Erről a műsor hivatalos honlapján is közzétettek egy videót, szóval nem egy félreértelmezhető pillanatról van szó.

Na, jó meg is mutatjuk!

Időközben megvolt az első leleplezés

Dübörög az Álarcos énekes fináléja, amiben hárman mérték össze a tehetségüket. A finálé bronzérmese a Röfi lett, akinek a maszkja alatt először Liptai Claudia lapult, ám koronavírus fertőzése miatt fel kellett adja a versenyt. Ezt követően valaki más ugrott be a helyére, ám egészen eddig rejtély volt ki lehet.

Döbbentek a nyomozók

A nyomozók teljesen ledöbbentek, mert konkrétan senki nem számított arra, ami a történt. Amikor a Röfi levette a maszkját Puskás Peti nézett szembe velük, ezzel pedig teljesen lesokkolt mindenkit.

Végig nőnek hitték

A Röfit végig nőnek gondolták, annyira tévútra vitte őket Peti, hiszen végig annyira nőies volt, hogy egészen meg tudta vezetni a nyomozó brigádot.

Ezt nem hitték el

„Ezt nem hiszem el” – ordította Istenes Bence, aki maga sem gondolta, hogy haverját rejti a maszk. Gáspár Laci is sokkot kapott, hiszen neki eléggé bejött a Röfi, persze végig azt hitte, hogy egy hölgyet rejt a jelzem.

Bogi tudta egyedül a titkot

Peti elárulta, hogy senki, még a szülei sem tudták, hogy ő a Röfi, egyedül szerelmét, Dallos Bogit avatta be.

Kiemelt kép: Álarcos énekes videó részlet