Közösségi oldalán osztotta meg a követőivel Tóth Gabi, hogy jelen pillanatban hatalmas kihívás elé állítja a kislánya, Hannaróza. Persze a gyereknevelés egyáltalán nem könnyű feladat, éppen ezért az sem meglelő, hogy sok kisgyerek számára nehezen megy az alvás. Ennek kapcsán osztotta most meg a gondolatait Gabi.

Küzd az altatással

A kis Hannaróza számára is nehezen ment az elalvás: az énekesnő hitte, hogy ha adott időben fekteti le a kicsit, akkor reggelre mind a ketten kipihenten ébrednek majd, ám ez nem így történt.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Rájött a megoldásra

“Marika elaludt. Amúgy rájöttem, hogy ha kb 6-7 órát marad ébren, akkor elalszik 5 perc alatt .. bármit akarok, ha ő ébren szeretne maradni ennyi órát , akkor ébren fog maradni és csak magammal cseszek ki ha korábban próbálom elaltatni..tegnap is 5 óra telt el csak a délutáni alvása és az esti elaltatós próbálkozásom között.. Na Hanni becsülettel kitolta még azt az 1-2 órát … …aztán próbálsz nyugodt maradni egy óra altatás után, biztonságot, harmóniát sugározni, miközben megindul a forróság a gerinced vonalán, majd lever a víz..ja.. aha.. tök könnyű.. se. Ma kipróbáltam, hogy nem “nyomom le” és hagyom, hogy elfáradjon a saját kis ritmusában… amikor elkezdte tapizni a fülét, na akkor vittük fürdetni, vacsi, és 5 perc alatt elaludt
Hihetetlenek ezek a kis drága lelkek.. nekem pedig mindig sikerélmény, ha ráhangolódhatok a kis ritmusára..:) na szóval nekünk most ez bevált.. aztán ki tudja mit hoz a holnap náluk sose lehet tudni, de ettől is olyan csodálatos! Na iszom egy pohár bort ennek örömére – írja bejegyzésében az énekesnő.”

A teljes bejegyzés itt érhető el:

Koronavírusosak voltak

Mint korábban a LikeNews is megírta pokoli nehéz időszakon van túl Tóth Gabi és a családja. Az énekesnőék ugyanis nemrégiben átestek a koronavíruson. Gabi mellett a kislánya, Hannaróza és az édesanyja, Erika is elkapta a betegséget, ráadásul mindannyiuknak komoly tüneteik voltak.

Az egész család megfertőződött a koronavírussal

– Minket is elért a COVID, az egész család megfertőződött. Lelkileg nagyon megviselt, pláne az a része, hogy az egyéves kislányom még sosem volt beteg. Ez volt az első, hogy anyaként ezt megtapasztaltam, ráadásul akkor volt Hanni első születésnapja is, amit betegen ünnepeltünk. Nehéz volt – mondta könnyek között Gabi a Családvarázs című műsorban.

Gabiék korábban teszteltették magukat

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta koronavírusra tesztelték Tóth Gabit és a férjét, Krausz Gábort. Az énekesnő akkor megkönnyebbülten osztotta meg, hogy negatív lett a tesztje, ám sajnos végül mégsem tudták elkerülni a bajt.

Itt kapták el a betegséget

Gabiék a vírust férje, Gábor pótanyukájától kapták el, amikor vendégségben voltak a családnál, nem is sejtették, hogy beteg.

Hannaróza nemrég lett egyéves

Kislánya fertőződött meg először

– Hanni fertőződött meg legelőször. Rossz volt a kedve, étvágytalan, lázas volt, azt gondoltuk első körben, átlagos bababetegség. Két napra rá elmúlt a láza, majd újra felment, valószínűleg felülfertőződött, ezért antibiotikum kellett. Nagy érvágás volt ez, mert nem akartam ilyen erős gyógyszereket adni a kislányomnak, de az orvos mondta, hogy nem szabad kockáztatni, szükség van a kezelésekre – mondta Gabi, aki még otthon is maszkot viselt, ám mindhiába

Kiemelt kép: Tóth Gabi