Esküvői ruhát húzott fel Berki Mazsi! A várandós kismama és férje Berki Krisztián, ahogy beszámoltunk róla ismét nyaralni utaztak a járványhelyzet ellenére is. Mazsi most fehérbe öltözve mutatta meg magát a rajongóknak.

Íme, a fotók

A fotó láttán felmerül a kérdés, hogy vajon Berkiék újra a boldogító igent mondták-e ki, de Mazsi posztjából az derül ki, hogy csupán reklám miatt tette közzé a fotót a Dior szalon számára. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Számára több mint tökéletes

Mazsi egy TikTokra készült videót is közzétett az Instagram oldalán, ami alatt a ruhát dicséri. „Számomra ez több, mint tökéletes” – írta a bejegyzésében az első gyermekével várandós Renáta.

Első gyermeküket várják

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy első gyermekével várandós Berki Renáta, azaz Mazsi. Berki Krisztián és felesége már régóta szerették volna a kapcsolatukat megpecsételni egy közös gyerekkel, ám sokáig hiába próbálkoztak.

Ezt mondta a pár egyik barátja

“Krisztiánék szeptember óta próbálkoztak, nagyon szerettek volna már kisbabát. Együtt képzelik el a jövőjüket és szeretnék, ha több gyermekük is lenne. Amikor kiderült, hogy Mazsi terhes, nagyon megörültek, de mivel az első 12 hét kritikus időszaknak számít, így nem szerették volna korábban megosztani a jó hírt a követőikkel. Nemrég megvolt minden harmadik hónapos vizsgálat, és a pici jól van, makkegészséges, ami fantasztikus hír” – nyilatkozta a barát a Blikknek néhány napja.

Krisztián érezte

Berki Krisztián állítása szerint ő tudta, amikor egy csodálatos együttlétükkor megfogant a gyermekük. “Az egyik csodálatos együttlétünk után azt mondtam magamban, hogy most lett terhes. Íg is történt! Szerintem, amikor a férfi akarja, akkor lesz gyermek. Fel is tettem az i-re a pontot” – mondta Krisztián a hot! magazinnak nemrégiben. EZ IS ÉRDEKELHET! Berki Krisztián még mindig magyarázza a bizonyítványát – Valamit azonban kiszúrtak a kommentelők, ami nagyon durva – fotó

Így mondta el az örömhírt Mazsi

Mazsi egyedül volt otthon, amikor csinált egy terhességi-tesztet és végre pozitív eredményt kapott. Krisztiánnal úgy tudatta a hírt, hogy csinált egy borítékot, amibe beletette a tesztet és ráírta, hogy “Apa leszel”. Krisztián természetesen majd kiugrott a boldogságtól. Másnap még egy tesztet megcsináltak, hogy biztosak legyenek benne ezúttal tényleg szülők lesznek.

Nemrégiben megmutatta a pocakját

A LikeNews.hu is megírta, hogy Mazsi néhány napja megmutatta a várandós pocakját is, valamint megköszönte a sok kedves üzenetet, amiket a követőitől kapott, miután napvilágot látott a várandósságának a híre. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Berki Mazsi – Forrás: LifeTV