A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy első gyermekével várandós Berki Renáta, azaz Mazsi. Berki Krisztián és felesége már régóta szerették volna a kapcsolatukat megpecsételni egy közös gyerekkel, ám sokáig hiába próbálkoztak.

Ezt mondta a pár egyik barátja

“Krisztiánék szeptember óta próbálkoztak, nagyon szerettek volna már kisbabát. Együtt képzelik el a jövőjüket és szeretnék, ha több gyermekük is lenne. Amikor kiderült, hogy Mazsi terhes, nagyon megörültek, de mivel az első 12 hét kritikus időszaknak számít, így nem szerették volna korábban megosztani a jó hírt a követőikkel. Nemrég megvolt minden harmadik hónapos vizsgálat, és a pici jól van, makkegészséges, ami fantasztikus hír” – nyilatkozta a barát a Blikknek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így fogant meg a baba

Az interneten találtak rá az akupunktúrás kezelésre, amikor további alternatív gyógymódokat keresett a pár, hogy megfoganjon a babájuk. ” Amikor legközelebb mentem a természetgyógyászomhoz, megkértem, hogy kezeljen akupunktúrával. És a második alkalom után meg is fogant a baba! Kellett mindehhez a vitaminkúra, az akupunktúra a stresszmentesebb élet, és hogy ne görcsösen akarjam az egészet, ami, valljuk be, sok év próbálkozás után iszonyúan nehéz. Ez valahol csoda!” – nyilatkozta a boldog kismama.

Krisztián érezte

Berki Krisztián állítása szerint ő tudta, amikor egy csodálatos együttlétükkor megfogant a gyermekük. “Az egyik csodálatos együttlétünk után azt mondtam magamban, hogy most lett terhes. Íg is történt! Szerintem, amikor a férfi akarja, akkor lesz gyermek. Fel is tettem az i-re a pontot” – mondta Krisztián a lapnak.

Így mondta el az örömhírt Mazsi

Mazsi egyedül volt otthon, amikor csinált egy terhességi-tesztet és végre pozitív eredményt kapott. Krisztiánnal úgy tudatta a hírt, hogy csinált egy borítékot, amibe beletette a tesztet és ráírta, hogy “Apa leszel”. Krisztián természetesen majd kiugrott a boldogságtól. Másnap még egy tesztet megcsináltak, hogy biztosak legyenek benne ezúttal tényleg szülők lesznek.

Megkímélte a rosszullétektől

Mazsi most az Instagram-oldalán számolt be a terhességéről. „Igaz már láttalak, hallottalak és már mások számára is látható vagy, de annyira hihetetlen még mindig, hogy a pocakomban vagy. Köszönöm Neked, hogy megkíméltél a rosszullétektől, sőt igazából egy áldás vagy már most, hisz az ebéd utáni szundik beiktatásán kívül más változás nem is történt…” – kezdte a bejegyzését Berki Krisztián felesége.

Korán kelnek

„..Na jó de, a cukrommal szeretsz játszadozni, de szerencsére eddig sem ettem nagyon és mióta vagy, na azóta meg nem is kívánom. Na meg a korán kelés, még nem is tudtam, hogy a pocakomban vagy, te már jeleztél minden reggel 4-5-kor ,hogy jó ébresztő” – folytatta a posztjában Mazsi. OLVASD EL EZT IS! Berki Krisztián még mindig magyarázza a bizonyítványát – Valamit azonban kiszúrtak a kommentelők, ami nagyon durva – fotó

Megköszönte a sok kedves üzenetet

A várandós kismama a bejegyzés végén megköszönte a rengeteg kedves üzenetet, amit a követőitől kapott. Hozzátette, hogy terhessége alatt mindenben szakemberek véleményét kéri ki, legyen szó utazásról, sportról, vagy étkezésről.

Íme a fotó, amit Mazsi közzétett

Megint utaznak

Mint, ahogy a fotón is látható Mazsi nem itthon tartózkodik, ugyanis férjével Krisztiánnal csakúgy, mint tavaly karácsonykor a járványhelyzet ellenére is úgy döntöttek, hogy utaznak. A házaspár a Maldív-szigeteken tengeti a mindennapjait. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány hete arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár, valamint nemrégiben Cseke Eszter és S. Takács András közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük.

Kiemelt kép: Berki Mazsi – Forrás: LifeTV