Első gyermekével várandós Berki Renáta, azaz Mazsi. Berki Krisztián és felesége már régóta szerették volna a kapcsolatukat megpecsételni egy közös gyerekkel, ám sokáig hiába próbálkoztak. A páros őszintén beszélt a kálváriájukról.

Sokáig nem jártak sikerrel

Berkiék hosszú ideig hiába próbálkoztak nem jött a baba, ám mostanában már a rajongók is sejtették Mazsi várandósságát, ugyanis a legújabb fotóin látni, hogy gömbölyödik a pocakja. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt mondta a pár egyik barátja

“Krisztiánék szeptember óta próbálkoztak, nagyon szerettek volna már kisbabát. Együtt képzelik el a jövőjüket és szeretnék, ha több gyermekük is lenne. Amikor kiderült, hogy Mazsi terhes, nagyon megörültek, de mivel az első 12 hét kritikus időszaknak számít, így nem szerették volna korábban megosztani a jó hírt a követőikkel. Nemrég megvolt minden harmadik hónapos vizsgálat, és a pici jól van, makkegészséges, ami fantasztikus hír” – nyilatkozta a barát a Blikknek.

Ezt a nevet fogja kapni, ha fiú lesz

A páros már azt is tudja, hogyha kisfiúk lesz, akkor az édesapja után a Krisztián nevet fogja kapni, ám egyelőre a kicsi neméről nincsenek információk – számolt be róla a Blikk.

Nem értették mi a gond

“Nem tudom miért, lehet, hogy nem volt peteérése, lehet, hogy nem értem haza pont időben, vagy nem ment le gyertyába szex közben, mit tudom én. Fogalmam sincs. Van amikor valaki teherbe esik azonnal, van, amikor nem” – mondta Berki Krisztián még tavaly a LifeTV Összezárva című műsorában Hajdú Péternek.

Kivizsgáltatta magát

A műsorvezető végül kivizsgáltatta magát, ám sajnos nem kapott jó eredményeket. “Az, hogy a spermaszámom, vagyis a termékenység egyenlő a nullával, abszolút sokkolt” – mondta Berki a LifeTV Van életünk című műsorában. EZ IS ÉRDEKELHET! “Soha nem sodort volna veszélybe a férjem” – Berki Krisztián felesége, Mazsi is reagált a férje vádemelésre

Kemény időszakon vannak túl

Berkiék a hot! magazinnak meséltek a megpróbáltatásaikról. “Az első inszeminációba akkor vágtunk bele, amikor még csak annyit mondott az orvosunk, hogy talán elég lesz Krisztián spermiumtermelése. Aztán ezt még kettő követte, mind sikertelenül. Bántott, de ekkor még nem keseredtünk el” – mondta a lapnak Mazsi.

Felkerestek egy specialistát

A házaspár egy specialistával egyeztetett, majd úgy döntöttek, hogy belevágnak a lombikprogramba. Az első hormonkezelést tavaly októberben kapta Mazsi, ám sajnos az első próbálkozás sikertelen volt. “Egy világ omlott össze bennem, elkeseredtem, napokig depressziós voltam” – mesélte Mazsi.

Egy természetgyógyászt is felkerestek

A pár mindent megtett annak érdekében, hogy összejöjjön a baba, ezért egy természetgyógyászt is kerestek, aki Mazsi gerincét is helyretette, valamint egy várandóssági vitamincsomagot is összeállított. OLVASD EL EZT IS! Berki Krisztián még mindig magyarázza a bizonyítványát – Valamit azonban kiszúrtak a kommentelők, ami nagyon durva – fotó

A második lombik

A második próbálkozásra már jó híreket kapott a házaspár, ugyanis három petesejtet is találtak Mazsinál, de végül kiderült, hogy a petesejtek közül kettő elpusztult, így csak egy maradt. Majd végül elmaradt a beültetés, mert nem sikerült a megtermékenyítés. “Elmondhatatlan volt a csalódás, borzasztó! Egész nap csak feküdtem és sírtam. Aki ebben a cipőben jár, az tudja, hogy milyen ez az érzés” – folytatta a hetilapnak Mazsi.

Így fogant meg a baba

Az interneten találtak rá az akupunktúrás kezelésre, amikor további alternatív gyógymódokat keresett a pár, hogy megfoganjon a babájuk. ” Amikor legközelebb mentem a természetgyógyászomhoz, megkértem, hogy kezeljen akupunktúrával. És a második alkalom után meg is fogant a baba! Kellett mindehhez a vitaminkúra, az akupunktúra a stresszmentesebb élet, és hogy ne görcsösen akarjam az egészet, ami, valljuk be, sok év próbálkozás után iszonyúan nehéz. Ez valahol csoda!” – nyilatkozta a boldog kismama.

Krisztián érezte

Berki Krisztián állítása szerint ő tudta, amikor egy csodálatos együttlétükkor megfogant a gyermekük. “Az egyik csodálatos együttlétünk után azt mondtam magamban, hogy most lett terhes. Íg is történt! Szerintem, amikor a férfi akarja, akkor lesz gyermek. Fel is tettem az i-re a pontot” – mondta Krisztián a lapnak.

Így mondta el az örömhírt Mazsi

Mazsi egyedül volt otthon, amikor csinált egy terhességi-tesztet és végre pozitív eredményt kapott. Krisztiánnal úgy tudatta a hírt, hogy csinált egy borítékot, amibe beletette a tesztet és ráírta, hogy “Apa leszel”. Krisztián természetesen majd kiugrott a boldogságtól. Másnap még egy tesztet megcsináltak, hogy biztosak legyenek benne ezúttal tényleg szülők lesznek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány hete arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár, valamint nemrégiben Cseke Eszter és S. Takács András közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük.

Kiemelt kép: Berki Krisztián és Berki Mazsi – Forrás: TV2