Site icon LikeNews

Hoppá: Vasvári Vivien és párja is nyaralni mentek – fotó

Vasvári Vivien és párja Zsigmond elhagyták az országot! Mint megírtuk, Rácz Jenő és menyasszonya Dóra is elutaztak néhány napja Mexikóba, valamint Berkiék is csak nemrégiben értek haza a Maldív-szigetekről. Az egykori luxusfeleség és párja a Seychelle-szigeteket választották úti célként.

Egy hétre utaztak

Vivi és párja egy hétre szabadultak el, hogy kiélvezzék a nyaralás minden pillanatát – számolt be róla a Blikk. A Vivi által közzétett fotó alapján úgy tűnik, hogy jól érzik magukat, ugyanis a két gyermekes anyuka nagyon mosolyog a képen. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Íme, a fotó

Idén már többször is nyaraltak

Vivi és Zsigmond az év elején már ellátogattak egy svájci síparadicsomba, valamint nem sokkal később Dubaiba látogattak. Most azonban úgy tűnik, hogy napsütésre és fehér homokos partra vágytak.

Nemrég volt a kisfia születésnapja

Vivi kisfia, Edward múlt pénteken ünnepelte a harmadik születésnapját, ám az anyuka semmiképpen sem akart lemaradni a jeles eseményről, ezért a páros csak hétvégén indult útnak.

Néhány hónapja békültek ki

Mint ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt Vasvári Vivien nemrégiben kibékül a párjával Zsigmonddal, akivel korábban egyszer szakítottak. A párosnak azonban sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatukat, ugyanis újra együtt vannak és úgy tűnik, hogy boldogabbak, mint valaha.

Szilveszterkor is elutazott

Vivi az új évet sem itthon töltötte, ám akkor nem párjával, hanem a barátnőivel nyaralt. A szőkeség a karibi szigeteken pihente ki a tavalyi esztendő fáradalmait. Vivi és barátnői rengeteg fotót tettek közzé Arubáról.

Azt pletykálták, hogy eljegyezték

Néhány hónapja felröppent a hír, hogy Vivit eljegyezte párja a békülésük után, ám ezt a hírt végül megcáfolták. A szőkeség a Blikknek mondta el, hogy szó sincs eljegyzésről, ez a gyűrű feltehetően már régebb óta meg van neki ” Nem volt eljegyzés, ha megtörtént volna, azt nem egy a közösségi oldalamra feltöltött, 24 óra múlva eltűnő fotóban jelentem be a követőimnek” – mondta a lapnak Vivien. KAPCSOLÓDÓ! Vasvári Vivien tisztázta az eljegyzéséről szóló pletykákat

Ennek ellenére nem tartja elképzelhetetlennek, hogy újra oltár elé álljon

Bár a mostani találgatásoknak nem volt alapja, Vivien ennek ellenére nem tartja elképzelhetetlennek, hogy újra oltár elé álljon, sőt az sem kizárt, hogy vállal még gyermeket.

Várkonyi Andreát viszont tényleg eljegyezték

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Várkonyi Andrea gyűrűjét a Mokka műsorában szúrták ki, ezt követően pedig a Blikk írta meg, hogy az egykori műsorvezetőt eljegyezték, később pedig kiderült, hogy Mészáros Lőrinc menyasszonya lett. KAPCSOLÓDÓ! Csak úgy árad belőlük a harmónia: végre megszólalt Várkonyi Andrea, az is kiderült, hogyan jöttek össze Mészáros Lőrinccel

Felfedték a kapcsolatukat

A hot! magazin múlt csütörtökön megjelenő számában ugyanis a páros felfedte a nyilvánosság elől eddig titkolt kapcsolatát. Bár a bulvársajtó már hónapokkal ezelőtt megírta, hogy az ex-tévés párja valószínűleg nem más, mint Mészáros Lőrinc, ám a felek egészen eddig nem erősítették ezt meg eddig. Ugyanis a hot! csütörtökön megjelent számából az is kiderül, hogyan ismerkedett meg az üzletember és a tévés, valamint az is, hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz.

Nincs több titok

A lap azt írja, hogy Várkonyi és Mészáros eddig sem bujkáltak, egyszerűen nem érezték szükségét a bulvármédia bevonásának. A párhoz közeli bennfentes a lapnak elárultak, hogy  “A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról.”

Megszólalt Várkonyi Andrea

A hot! magazin megkereste Várkonyi Andreát is, hogy rákérdezzen a magánéletét érintő változásokra, aki szűkszavúan csak ennyit reagált: “A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vasvári Vivien – Forrás: LifeTV

Exit mobile version