Március elsejétől ismét rendhagyó időutazásra indul Friderikusz Sándor. Az Életünk története második évadában újabb sztárpárok vállalkoznak ara, hogy szembesüljenek azzal: mi vár rájuk 20, vagy akár 40 év múlva. Az első adásban Csobot Adél és Istenes Bence lesz Friderikusz Sándor vendége, akik többek között arról is beszélnek majd, hogy a kapcsolatuk nemrégiben mélypontra került.

8 éve vannak együtt

Istenes Bence és Csobot Adél már nyolc éve alkotnak egy párt. Ez idő alatt szerelmükből két gyermek is született, mindeközben a karrierjüket is építették, jelenleg pedig kétlaki életet élnek, ingáznak Magyarország és Németország között. A közösségi média felületekre feltöltött képek, illetve videók tanúsága szerint a pár kapcsolata harmonikus, bár azért előfordult, nem titkolták, hogy éppen fasírtban vannak. A páros most Friderikusz Sándor vendége lesz az Életünk története műsorban, ahol többek között arról beszélnek majd: még sosem voltak ennyire távol egymástól, mint most.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egyszer szakítottak

A műsorvezető és az énekesnő kapcsolata egyébként sem volt mindig volt zökkenőmentes, sőt egyszer szakítottak is, de újra egymásra találtak, derült ki korábban. EZT IS OLVASD EL! Elárulta a kapcsolatuk titkát Csobot Adél és Istenes Bence

Már több műsorban is szerepeltek együtt

Bence és Adél dolgoztak már együtt az X-Faktorban, részt vettek a Nyerő Párosban – amit meg is nyertek – nemrég pedig az Álarcos Énekesben Adél nyomozóként tűnt fel, míg Bence a műsorvezető volt. NE HAGYD KI! Húha: Istenes Bence és Csobot Adél között csak úgy forr a levegő – videó

Bence elárulta az életen át tartó kapcsolat titkát

“Ha két embernek közös útja van, közösen fejlődnek, akkor ez egy nagyon hosszan, akár egy életen át tartó kapcsolat is lehet” – mondta korábban Bence a Story magazinnak. Adél pedig arról beszélt, hogy nagyon fontosa humor a kapcsolatukban. Mindezek ellenére a páros most Friderikusz Sándor műsorában arról beszélt, hogy kapcsolatuk nemrégiben mélypontra jutott. Arról, hogy pontosan mi is történt, ma este tudhatnak meg többet a nézők az Életünk története második évadának első epizódjából. KAPCSOLÓDÓ: Folytatódik az Életünk története Friderikusz Sándorral: ők azok a párok, akik hamarosan a jövőbe “repülnek”

Addig is nézzétek meg a műsor előtt ajánlót:

A műsor vendégei lesznek még

Az Életünk története tavaszi évadában újabb párok ülnek Friderikusszal szemben, akik arra vállalkoznak, hogy szembesülnek azzal, mi vár rájuk 20, vagy akár 40 év múlva. A március elsejétől hétfő esténként látható műsorban mások mellett vendég lesz a kétszeres világbajnok és négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó Cseh László és természetgyógyász felesége, Diána. Szembenéz az idő múlásával a Nyerő Párosból is ismert Czutor Zoltán zenész és felesége, Czutor-Kilián Zsanett, és elfogadta a felkérést az említett műsor „nyerő párja”: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra is. NE HAGYD KI! Hoppá: Rácz Jenőék már a családalapításon gondolkodnak – elárulták, hogy milyen fiúnevet adnának leendőbeli gyermeküknek

Így készül a műsor


„A műsor szerkesztői alapos előtanulmányokat folytattak: egy-egy meghívott páros kapcsán kutattak szüleik, nagyszüleik múltjában, igénybe vették genetikai szakemberek tudását, hogy a lehető legreálisabban állítsák elő azt az arcot, azt a külsőt, amilyenné nagy valószínűség szerint 20-40 évvel később válhatnak vendégeink” – mondta Friderikusz Sándor, az Életünk története házigazdája.

Friderikusz Sándor vezeti a műsort

Fotó: Friderikusz Sándor – Forrás: RTL Klub Sajtóklub

Ezt mondja a műsor kreatív producere

Nyári Gábor, a műsor kreatív producere úgy fogalmazott: „Az Életünk történetének második évada is ugyanolyan mély, már-már mágikus erejű kalandot kínál, mint az első. Az epizódokban bemutatott párosok fiatal, vagy a középkoruk elején járó emberek. Kapcsolatuk felívelő vagy kiegyensúlyozott szakaszban van, ugyanakkor nem mentes a problémáktól. A jövő: rejtély. Friderikusz Sándor és maszkmesterek munkája nyomán azonban átélhetik azt, ami csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással, az egyéni és közös élet végének lírájával”.

Nagyon szerették a nézők az első évadot


„Az Életünk története első évadát a nézők nagyon szerették, rengeteg levelet és kommentet kaptunk a műsor alatt és után is. Külön öröm, hogy a nagyközönség mellett a sajtóban is jó visszhangja volt ezeknek a beszélgetéseknek. Hiszek abban, hogy a mostani évad párosainak utazása legalább ennyire elgondolkodtató, megható, vagy éppen felkavaró lesz majd” – tette hozzá Máté Krisztina.

Ekkor lesz látható

Az Életünk története március 1-től hétfőnként 22 óra 10 perctől látható az RTL Klubon, a televíziós adást követően pedig visszanézhető az RTL Most platformon.

Járai Mátéék is szerepeltek az első évadban

Járai Máté és Járai Kíra is szerepeltek az Életünk története első évadában, ők a műsorban vallották be Fridinek, hogy miért nincsen gyerekük. Kiderült, hogy a párosnak eddig azért nem született közös gyermeke, mert Kíra retteg a felelősségtől és a kötöttségektől.

Fél, hogy megfogják bánni

“Nagyon félek, hogy meg fogjuk bánni… Sose várnám el Kírától egyébként. Én ha valamit nem szeretnék, az az, hogy ezt a döntést ne a szívéből hozza, hanem a nekem való megfelelés miatt. Akkor sem, ha bennem ez egy egész életre szóló hiányérzetet okoz” – mondta a műsorban Máté.

Nagy Ervinék is szerepeltek

Nagy Ervin és kedvese Borbély Alexandra szintén a műsorban beszéltek őszintén a kapcsolatukról és a jövőről. A páros egyelőre nem tudja, hogy mit szeretnének előbb esküvőt, vagy babát, ám abban biztosak, hogy hosszútávra terveznek egymással. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Csobot Adél és Istenes Bence – Forrás: RTL Klub videó részlet