Sáfrány Emese várandóssága alatt teljesen felkészül a szülésre, ugyanis szülésfelkészítő tanfolyamra kezdett járni, amire a párja is elkíséri, ugyanis neki is fontos feladata lesz a nagy napon.

Felkészül

Emese nem szereti a váratlan helyzeteket, ezért a szülés felkészítés alkalmával megtanulja a helyes légzést, ami segít neki, majd a fájdalmak enyhítésében, továbbá a nyomástechnikát is elsajátítja. „Olyan típus vagyok, hogy ha ismeretlen terepre érkezem, egyfajta bizonytalanság kerít hatalmába, ezért szeretem körbejárni a témát. Nagyon sok emberrel beszélgettem, és mélyen beleástam magam a várandósság folyamatába, a szülésbe és az azt követő időszakba, rengeteg kérdés merült fel bennem. Ezért volt szükségem egy olyan szakemberre, aki mindent megválaszol nekem. A babavárásban talán a szülés a legfontosabb, amire fel kell készülni, hiszen számos váratlan dolog történhet közben” – mondta a légtornász a Borsnak.

Ott lesz vele a párja is

Emese elárulta, hogy a párja Ádám bent lesz vele a szülőszobában. „Apás szülést tervezünk, ezért majd Ádám is bekapcsolódik, és felkészítik, miképp tud majd nekem segíteni, lelkileg, vagy a testi fájdalmakban” – mesélte a lapnak a várandós kismama.

Természetes úton szeretne szülni

Emese természetes úton szeretne szülni, de tudja, hogy bármi közbeszólhat. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mást is megtanulnak

„Azt is megmutatják, hogyan kell egy babához érni, hogyan kell szoptatni, és minden mást, ami eddig számomra ismeretlen volt. A kötelező vizsgálatok alkalmával és a védőnőnél minden kismama kap tanácsokat, amikkel segítik a leendő anyukákat, de az nem ugyanaz, mint ahogy itt részletesen körbe tudjuk járni minden egyes mo­mentu­­mát” – folytatta a lapnak Emese.

Nem fél a szüléstől

A légtornász a lapnak elmondta, hogy a tanfolyam célja, hogy a kismamák ne féljenek a szüléstől. Emese most kijelentette, hogy ő nem fél. „Lelkileg folyamatosan készülök, tudom, hogy egy óriási élményként fogom megélni, és alig várom, hogy átélhessem” – zárta le Emese. OLVASD EL EZT IS! A várandóssága alatt sem szakít az életmódjával Sáfrány Emese

Eljegyezték egymást

Nemrégiben úabb örömhírről számolt be Sáfrány Emese! A légtornász és a párja, Hornyák Ádám nemrégiben jelentette, hogy szülök lesznek, ám most még nagyobb a boldogságuk, ugyanis eljegyezték egymást.

Romantikus lánykérés volt

Emese a Tényeknek mesélt arról, hogy milyen romantikus lánykérést hozott össze a párja. “Szuper szervezés, nagy meglepetés volt. Ádám a legkreatívabb módon oldotta meg, hogy ez életem legszebb emléke legyen. Elcsalt az ösküi kerektemplom belsejébe, ahol levetített egy filmet a közös emlékeinkről, majd egy szép beszéd keretében feltette a nagy kérdést: akarok-e életem végéig a társa lenni. Miután igent mondtam, kinyitotta a templom ajtaját, ami mögött ott álltak a szülők és édesapámtól is kikért, ahogy illik” – mesélte a várandós kismama.

Kisfiút várnak

Emeséék több helyütt is azt nyilatkozták, hogy úgy érzik kislányuk lesz, ám néhány kommentelő azt írta a csinos kismamának, hogy a pocakja formájából arra következtetnek, bizony kisfiú érkezik. Nos, nagyon úgy fest, hogy a kommentelőknek lett igaza, ugyanis Emese és Ádám valóban kisfiút várnak.

Így tudták meg

Ezt pedig egy újabban nagyon divatosnak számító módszerrel tudták meg ők maguk is: egy eszközből konfettit lőttek fel, és annak a színéből következtethettek a baba nevére. „Végre megtudtuk, hogy kislányunk vagy kisfiunk lesz… A lufiból kék konfetti hullott ránk, így: kisfiunk lesz!” – írta közösségi oldalán a leendő anyuka.

Sokan ostorozzák a múltja miatt

“S mikor megszületik majd, milyen elképesztően büszke lesz anyuci munkásságára!” – írta egy kommentelő Emese közösségi oldalára. A légtornász már 8 éve maga mögött hagyta a felnőttfilmes múltját és hiába dolgozik sikeres vállalkozóként, valamint a magánéletben is révbe ért, mégis sok támadás éri.

Már nem foglalkozik vele

“Ez egy támadási felület, és a jövőben is az lesz. A múltamat eltörölni nem tudom, de már nem foglalkoztat” – mondta Emese a Borsnak. Hozzátette, hogy az ember addig nem tud a saját életével foglalkozni, amíg inkább másokéval van elfoglalva. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Sáfrány Emese- Forrás: TV2