Sáfrány Emese a közösségi oldalán számolt be róla, hogy várandóssága ellenére is marad a vegán életmódnál, azaz semmilyen állati eredetű ételt nem fogyaszt, de természetesen ha megkívánna mást is akkor a baba érdekében megenné. A légtornász megosztotta a tapasztalatait a követőivel.

Ezeket a táplálékokat kerüli

“A táplálkozásom a várandósság előtt és most. Nagyon fontos számomra, hogy az úgynevezett TNT táplálkozást kövessem, ami annyit jelent, hogy teljesen a növényi táplálkozást tartom, azaz kerülöm az adalékanyagokat, a finomított dolgokat, mint a cukor és a szintén finomított lisztet. Magyarán nem eszem édességet” – írta Emese a posztjában. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem hiányzik neki az édesség

“Nem, egyáltalán nem… ennyi idő után eszembe sem jut enni csokit és semmi ilyesmit, a szervezet számára amúgy is haszontalan táplálék… akkor meg minek … szoktam mondani magamnak. Lényegében a cukrot a gyümölcsből viszem be és az nekem bőven elég” – folytatta a várandós kismama a bejegyzésben.

Szénhidrátokat fogyaszt

Emese leírta, hogy szénhidrátokat fogyaszt, de csakis lassan felszívódókat.

Vegán

“Vegán vagyok több okból is, szerintem ezzel kapcsolatban mindenki döntse el maga, hogy szeretne az lenni vagy sem és hogy le tud-e mondani a húsról és az állati eredetű egyéb táplálékokról” – írta.

Ha bármit megkívánna megenné

“Így ettem terhesség előtt és most is, csak most még többször, kisebb adagokban és bízom a testem jelzéseiben, így ha bármit megkívánnék várandósság alatt, azt megenném, de eddig semmi olyat nem kívántam, ami tőlem szokatlan lett volna. Hozzáteszem baromi változatosan eszem és minden vérkép és egyéb vizsgálat alátámassza, hogy teljesen egészséges vagyok és semmiben nem szenved hiányt a szervezetem, így a babám sem” – zárta a posztját Emese.

Kisfiút várnak

Emeséék a napokban több helyütt is azt nyilatkozták, hogy úgy érzik kislányuk lesz, ám néhány kommentelő azt írta a csinos kismamának, hogy a pocakja formájából arra következtetnek, bizony kisfiú érkezik. Nos, nagyon úgy fest, hogy a kommentelőknek lett igaza, ugyanis Emese és Ádám valóban kisfiút várnak.

Így tudták meg

Ezt pedig egy újabban nagyon divatosnak számító módszerrel tudták meg ők maguk is: egy eszközből konfettit lőttek fel, és annak a színéből következtethettek a baba nevére. „Végre megtudtuk, hogy kislányunk vagy kisfiunk lesz… A lufiból kék konfetti hullott ránk, így: kisfiunk lesz!” – írta közösségi oldalán a leendő anyuka.

Sokan ostorozzák a múltja miatt

“S mikor megszületik majd, milyen elképesztően büszke lesz anyuci munkásságára!” – írta egy kommentelő Emese közösségi oldalára. A légtornász már 8 éve maga mögött hagyta a felnőttfilmes múltját és hiába dolgozik sikeres vállalkozóként, valamint a magánéletben is révbe ért, mégis sok támadás éri.

Már nem foglalkozik vele

“Ez egy támadási felület, és a jövőben is az lesz. A múltamat eltörölni nem tudom, de már nem foglalkoztat” – mondta Emese a Borsnak. Hozzátette, hogy az ember addig nem tud a saját életével foglalkozni, amíg inkább másokéval van elfoglalva.

Maga mögött hagyta

“Mindenkit érnek kritikák a közösségi média felületén, ezt teljesen kivédeni nem lehet. Az, hogy miként éltem az életem a múltban, nem tehetem meg nem történtté, de tudom, hogy ki tudtam lépni abból a szerepből, és a hátam mögött hagytam. Nem utolsó sorban tanultam belőle és most nem az az ember lennék, aki vagyok, ha nem jártam volna végig ezt az utat. Volt amikor fájt, hogy amiatt bántanak, hogy fiatalon és naivan rossz döntést hoztam, de túlléptem ezen…” – nyilatkozta Emese pár napja Borsnak.

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány napja írtunk róla, hogy Cseke Eszter és S. Takács András is közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük. Ha pedig mindez még nem volna elég, akkor Bereczki Zoltán és Bata Éva is bejelentették: szülők lesznek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Sáfrány Emese – TV2