Megműtötték a legendás tévést, Rózsa Györgyöt! A műsorvezető hangszálairól két polipot is el kellett távolítani és félő volt, hogy nem fogja visszakapni a hangját.

Jól sikerült

Rózsa György maga mesélte el, hogy milyen műtétje volt és, hogy hogyan sikerült. „Két polipot távolítottak el a hangszálaimról. „Féltem a műtéttől, mert fennállt az esélye annak, hogy esetleg sosem jön vissza a hangom. Szerencsére az operáció jól sikerült, újra tudok énekelni” – mesélte a tévés a Blikknek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez hiányzik neki a legjobban

A műsorvezető azt is elárulta, hogy mi hiányzik neki a legjobban a koronavírus-járvány előtti időszakból. „Az utazás és a kávéházi nagy beszélgetések. Van egy főként bohó idős urakból álló csapatunk, akikkel rengeteget vitázunk és kirándulunk. Én vagyok az útiprogram-felelős. Épp a Covid előtt határoztuk el, hogy messzebbre is elmerészkedünk, például Rióba, a Tadzs Mahalhoz, Kambodzsába vagy az Egyesült Államokba. Ezek most elmaradtak, és ki tudja, lesz-e még erőnk később ilyen távoli utakra. De mivel kávéházi ember vagyok, hiányoznak az ottani beszélgetések is. A közös ebédekről és a lírai vacsorákról meg ne is beszéljünk! 19 éves korom óta menzán vagy étteremben eszem, most pedig hozatom vagy megyek a menüért, de azért ez nem ugyanaz, újramelegítve és egyedül elköltve” – mondta a lapnak Rózsa György.

Imádja az unokáját

A tévés az interjúban azt is elmondta, hogy Ádám unokája pont, akkora szerelem az életében, mint a lánya Csilla. Habár maszkot visel, ha meglátogatják, de azért kicsit mindig megdögönyözi a kisfiút.

Hisz a szerelemben

Rózsa György 73 évesen is vágyik a szerelemre, habár öt éve egyedül van, még mindig bízik benne, hogy valakit szerethet. „Borzasztó fontosnak tartom, hogy az ember ne csak fiatal korában legyen szerelmes. Persze időskorban már nem a szex a legfontosabb, hanem az őszinte szeretet. Jó, ha a párunkkal szellemileg is egy hullámhosszon vagyunk. Ez utóbbi nagyon hiányzik. Öt éve vagyok egyedül. De azt mondom, az se adja fel, aki hetven fölött egyedül van, legyen bátran szerelmes, mert ez melengetően jó dolog” – mondta a Blikknek a tévés.

Nemrégiben Vastag Tomit műtötték meg

“Volt egy kisebb beavatkozás..” – mondta Tomi a Fókuszban. Az énekest katéterablációs rendszerrel kezelték, hogy kiégessék a nem jól működő, félreütő idegeit. Tomi azóta 10 évvel fiatalabbnak érzi magát. KAPCSOLÓDÓ! Szívműtéten esett át a népszerű fiatal énekes: így érzi magát most

Harminc évig élt a betegséggel

Kiderült, hogy az énekes három évtizeden át élt együtt a veleszületett betegséggel és habár tudta, hogy az operációt nem fogja megúszni, mégis mindig halogatta, ám végül a karantén alatt rávette magát. Tamás elárulta, hogy egyáltalán nem bánja, hogy megtette ezt a lépést. 

Majkával sorstársak

“Ugyanaz a szívbetegségem, mint Majkának: egy velem született ritmuszavar, amit katéteres műtéttel állítottak helyre” – mesélte Tomi a Borsnak. Az énekes életminősége a műtét óta sokat javult így nem bánja, hogy bevállalta a beavatkozást. EZ IS ÉRDEKELHET! Nehéz időszak van mögöttük: ez a dolog köti össze Király Lindát, Majkát és Nagy Sanyit

Király Linda agydaganattal küzd

A LikeNews is megírta, hogy Király Linda néhány évvel ezelőtt tudta meg, hogy az agyalapi mirigyén található egy daganat, valamint ez az oka, hogy a hormonháztartása teljesen megzavarodott, így ezért küzdött sokáig a plusz kilókkal. Az énekesnő állapota javulni kezdett, ám a teljes gyógyulás még hosszú időbe telhet.

Nem engedi műteni

Linda úgy döntött, hogy a műtét helyett inkább a gyógyszeres kezelést választja, így próbálják a tumort zsugorítani, majd teljesen eltüntetni.

Jobban van

Az elmúlt másfél évben az énekesnő több mint harminc kilót fogyott, valamint kiegyensúlyozottan él két kutyájával. Hamarosan a rajongók pedig musical szerepben is láthatják Lindát az Anyatigtrisek című musicalben.

Reméli hamarosan nem kell gyógyszereket szednie

Évekbe telhet, mire Linda teljesen meggyógyul és nem kell többé gyógyszereken élnie, ám ő szerencsére nagyon türelmesen és bizakodóan áll az egészhez. “Egy biztos, az utóbbi időben megtanultam, milyen türelmesnek lenni, ez komoly fejlődési folyamat számomra” – mesélte Linda a Blikknek.

Ezért nem a műtétet választotta

Korábban az énekesnő azt nyilatkozta, hogy az operáció túl nagy kockázattal járna, valamint lehetséges, hogy akkor is egész életében hormonkészítményeken kellene élnie.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rózsa György – Forrás: Fem3