A televíziós személyiség nem csinál titkot abból, hogy a kilók elleni küzdelemben férje, Pataki Ádám veszi könnyebben a diétát.

Rengeteg témát körbejárnak

Szinte nincs olyan téma, amelyet nem vesézne ki a 95.8 Sláger FM-en hallható ’ÉdesKettes’ – ben Liptai Claudia és Pataki Ádám. A páros hétről hétre kendőzetlen őszinteséggel beszél gyereknevelésről, sikerről, mindennapi kihívásokról. Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fogyókúrák, kilók elleni harc

Sőt, legutóbb a fogyókúrák, a kilók elleni harc is megvitatásra került, amelynek kapcsán Liptai Claudia elárulta, csodálattal tekint férjére.

Oda kell figyelni

„Lássuk be, az egész életünk arról szól, hogy fogyókúrázni akarunk. Az a változatos bennünk, hogy te tudsz, én meg nem” – árulta el a színésznő, akinek férje nem csinál titkot abból, hogy néha oda kell figyelnie a kilókra.

Egyre nehezebb

„Én akkor érzem rosszul magamat, amikor már szinte azt érzem, hogy feszül a bőröm. Az igazság az, hogy az idő előrehaladtával egyre nehezebb a felszedett kilókat leadni. Mindig, amikor sikerül kettőnél több kilót leadnom, megfogadom, hogy a későbbiekben is odafigyelek és betartom a dolgokat, de valahogy nem jön össze” – vallotta be Pataki Ádám, akinek párja egészen máshogy látja a helyzetet.

Válóok?

„Nálad ez egy komoly elhatározás! Az lesz az egyetlen válóokunk, hogy te pofátlanul gyorsan le tudsz fogyni. Úgy fogysz le, olyan kitartásod és önuralmad van, hogy az már szinte gyűlölni való. Ezért embereket biztosan megvesszőztek a középkorban” – reagált a hallottakra Liptai Claudia, aki sokkal megengedőbb magával szemben.

Claudiának nincs önuralma

„Mindig azt hiszem, hogy meg tudom állni, hogy már nem eszem többet, kibírom, hogy este már nincs kaja. Aztán mégis, jön az a kiflivég és a kolbász. Semmi önuralmam nincs, ha a kilókról van szó” – árulta el az ’ ÉdesKettes’-ben Liptai Claudia.

Közös műsor

Mint ahogyan azt a LikeNews.hu hírportál is megírta minden hétfőn férjével, a cukrászmester Pataki Ádámmal közösen vezeti az ÉdesKettes című műsort Liptai Claudia. 

Minden hétfőn

A minden hétfőn, 20:00-tól hallható műsorban nem csak a cukrászremekek lesznek főszerepben. Igaz, Liptai Claudia évekkel ezelőtt maga is letette a cukrász vizsgát, férjével, Pataki Ádám cukrászmesterrel közösen megnyitották első cukrászdájukat, kiadták Édeskettes című könyvüket, amiből színpadi show is született, így életük igencsak a gasztronómia körül forog.

Új műsor

Egyedi humor

Már ezeken az előadásokon is megtapasztalhatták a páros egyedi humorát és azt, hogy nem rejtik véka alá a világról alkotott véleményüket.  Most a rádió hullámhosszán keresztül bepillantás engednek mindebbe.

Csak a kacaj

„Csak kacajt és könnyeket ígérhetek! Pont olyan lesz, amilyenek vagyunk” – mondta Liptai Claudia, akinek férje, Pataki Ádám mindig is szerette a rádiózást. Annak pedig különösen örül, hogy közös rajongásuk, a gasztronómia kivesézése mellett, párosukat is még jobban megismerhetik az ÉdesKettesben. 

Újra mikrofon mögött

„Újra mikrofon mögé ülhetek, ezzel hódolhatok régi szenvedélyemnek, a rádiózásnak. A hallgatók bepillantást nyerhetnek, pontosabban fültanúi lehetnek annak, hogy mit gondolunk többek között például az utazásról, zenéről, filmekről, házasságról vagy a gyereknevelésről” – mondta korábban Claudia. Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Liptai Claudia és Pataki Ádám – Sláger FM