A LikeNews is megírta, hogy Curtis egy futsal meccsén összetűzésbe került az ellenfél csapat egyik játékosával, aki állítólag a rapper fiatalabb csapattársát megfenyegette.

Az alelnök lépett közbe

A rapper és az Issimo budapesti Futsal Klub egyik játékosa majdnem összeverekedett, ám szerencsére Óvádi László az Újpest Futsal Klub alelnöke és focistája közbelépett.

Megfenyegették a fiatal sportolót

“A mérkőzésen fej fej mellett haladt a két csapat, nyilván mindketten győzni akartunk. Aztán egy összecsapás után az egyik fiatal csapattársunkat a tettlegesség határát súrolva megfenyegették, Curtis pedig azonnal a védelmére kelt” – mesélte a Blikknek, Óvádi László.

Szétválasztotta őket

Óvádi elmondta, hogy Curtis és a másik csapat egyik játékosa dulakodni kezdett, de szerencsére széttudta szedni a feldúlt futballistákat. Mindketten piros lapot kaptak, ami az alelnök szerint teljesen jogos volt, de hozzátette, hogy a rapper kiállt a társa mellett, de ettől függetlenül túllépte a sportszerűség határát ő is.

“Az Újpest csapatának játékosai nemcsak csapattársak, hanem barátok is, ezért ez a hozzá állás mindenkire jellemző lett volna” – mondta az alelnök a Blikknek.

Ez áll a jegyzőkönyvben

A Blikk megkapta a játékvezetői jegyzőkönyvet, amiben az alábbiak állnak:

„Széki Attila a mérkőzés 40. percében, amikor a labda játékon kívül volt, egy a csapattársa ellen elkövetett szabálytalanságot követően odalépett ellenfeléhez és elkezdte fojtogatni, majd nyakánál fogva rángatta. Ezért az erőszakos cselekedetéért, piros lappal kiállítottam. A piros lap felmutatását követően, kiütötte a piros lapot a kezemből” – írta jelentésében a játékvezető, amelynek alapján a fegyelmi bizottság 2021. november 20-ig minden, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta Curtist.

NE HAGYD KI!

Családi titokról rántotta le a leplet Curtis édesanyja: egyik gyermeke sem okozott neki akkora fejfájást, mint a rapper – ez történt, ha kihozta a sodrából

Ezt mondta Óvári

A Blikk felkereste Óvárit is, aki nem kívánt nyilatkozni, azonban hozzátette, hogy gondolkodnak a fellebbezésen, ugyanis állítják, hogy fojtogatás nem történt, valamint az egy évet túlzásnak találják. Óvádiék szeretnének beszélni az ellenfél csapat vezetőjével is, ugyanis, a férfit, akivel Curtis összetűzésbe került szintén fél évre eltiltották és ők is soknak találják a kiszabott büntetést.

„“Curtisnek egyébként ez volt az első piros lapja a bajnokságban, korábban még figyelmeztetve sem volt. Ilyen mértékű eltiltásokra még többszöri visszaesők sem számíthatnak!” – mondta az alelnök

Curtis néhány hete azt mondta, hogy megrángatta a játékost

“Nekünk az egyik sorunk csak fiatal játékosokból áll, ők mind tizenéves fiatalok. Az ellenfél csapatból pedig egy idősebb csávó elkezdte rángatni a csapattársamat, én meg odamentem és megvédtem a kisfiút, ennyi történt!” – mondta Curtis néhány héttel ezelőtt.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Felvállalta új kapcsolatát Curtis – Közös fotón mutatta meg a párját

Kiemelt kép: Curtis