A LikeNews is megírta, hogy 80 éves korában gödöllői otthonában elhunyt Pécsi Ildikó színésznő.

Bodrogi Gyula is búcsúzik

“Imádtam vele dolgozni, isteni jó hangulata volt a forgatásoknak… Nem találkoztunk sokszor a munkán kívül, de úgy érzem, ez nem történhetett meg… Nem is tudok mit mondani” – mondta a színész az Origónak.

A halálnak semmi köze a nevéhez

“Vidám, életrevaló, erős nő volt… a halálnak semmi köze Pécsi Ildikó nevéhez” – tette hozzá. Férje, Szűcs Lajos elvesztése után elhagyta magát, érthetően megtört. „Erről mi nem beszéltünk… ez neki akkora fájdalom volt” – nyilatkozta megtörten Bodrogi.

Bodrogi Gyula is gyászolja Pécsi Ildikót.

Férje után vágyott

“A szeretteihez való ragaszkodás még ide kötötte, de már régen elvágyott Lajos bácsi mellé” – folytatta a színésznő fogadott fia a Blikknek.

Fogták a kezét

Pécs Ildikó fogadott fia L. Péterfi Csaba és fia Szűcs Csaba fogták a színésznő kezét, tegnap este pedig papot is hívtak hozzá.

“Nem tudott elmenni, napok óta imádkoztunk az ágya mellett esténként, tegnap pedig papot hívtunk hozzá. Fiával, Csabával együtt fogtuk a kezét, elbúcsúztunk tőle szelíden mondtuk neki, hogy ha szeretne, menjen…” – mondta L. Péterfi Csaba.

Férje júliusban hunyt el

Pécsi Ildikó imádott férje, Szűcs Lajos júliusban hunyt el.

Filmbeillő szerelem volt az övék

Igazi filmbe illő, romantikus történet. Már a megismerkedésük sem volt mindennapi, a focista az Aranyember című filmben látta meg a fiatal Ildikót, és azonnal beleszeretett. Később személyesen is találkoztak, és többé nem engedték el egymás kezét.

EZT IS NÉZD MEG!

Igazi szépség volt – fotókkal emlékezünk Pécsi Ildikóra

Belebetegedett a gyászba

LikeNews is megírta, hogy a gyász annyira összetörte a Kossuth-díjas színésznőt, hogy 14 kilogrammot fogyott, valamint lelkileg és fizikálisan is belebetegedett. A vérnyomását és a vércukorszintjét az orvosok beállították, többször kapott vitaminkúrát és infúziót is.

Kiemelt kép: Pécsi Ildikó