Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta hétfőn kellett volna megjelenjen a bíróságon Galambos Lajos, ám nem elmenni, mert elkapta a koronavírus fertőzést.

A koronavírus miatt nem jelent meg

Lajcsi elkapta a koronavírus-fertőzést, ezért nem lehet ott a mai tárgyaláson.

Vasárnap délután lett meg az eredmény

A zenész ügyvédje dr. Fröhlich Krisztián a Blikknek azt mondta, hogy az ügyfele vasárnap délután kapta meg a pozitív koronavírus-teszt eredményét. “Ügyfelem reggel, nem sokkal a tárgyalás előtt írt nekem, hogy vasárnap délután kapta meg a COVID teszt eredményét, amely pozitív lett” – mondta a lapnak Lajcsi védője.

Otthonról is elköltözött

Később arról is beszámoltunk, hogy a zenész elköltözött otthonról, hogy a családját óvja. “A családom jól van, de távol tartom magam tőlük, nem akarom bajba hozni a szeretteimet, vagy adott esetben megfertőzni őket, főleg a feleségemet nem, aggódom érte. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm. Szerencsére alapvetően minden rendben, de meg vagyok zavarodva. Az biztos, hogy jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól, hiszen ez a felelősségteljes viselkedés, hogy óvom őket’ – mondta a zenész a lapnak.

Fia is koronavírusos volt tavaly ősszel

Lajcsi fia, István 2020 szeptemberében kapta el a betegséget, de a fiú külön lakrészén elkülönítették, amíg meggyógyult.

Hosszú ideje húzodik a per

Lajcsi perére egyszer már 2019-ben sor került, ám akkor a mosdóban lett rosszul és mentő vitte el a helyszínről. 2020 szeptemberében a zenész fia, István kapta el a koronavírust, ezért nem jelent meg, a novemberi időponton pedig többen nem jelentek meg.

Kórházba került

„Eszem ágában sem volt hiányozni a tárgyalásról, de csütörtök óta pokoli fájdalmaim vannak, azonnal be kellett mennem a kórházba” – mondta a Blikknek Lajcsi novemberben.

Nem csak miatta napolták el

Novemberben kiderült, hogy Lajcsi rosszullétét gyulladásos vesegörcs okozta, ám nem csak miatta napolták el a tárgyalást. A trombitás ügyvédje koronavírusos lett, valamint a bíró is lebetegedett.

Korábban elmondta, hogy számára a koronavírus nagyon veszélyes lehet

A tüdőtágulása miatt könnyen végzetes lehet az 59 éves Lagzi Lajcsi számára a koronavírus. gyerekkora óta fújja a trombitát Galambos Lajos, a tüdeje ezért jóval nagyobb a kelleténél.

“A tüdőtágulásom miatt számomra könnyen végzetes lehet a COVID, úgyhogy én nem bízhatok abban, hogy ha elkapom, akkor pillanatok alatt átfut rajtam a betegség…A kisebbik fiam, Istvánka szerencsére már kigyógyult a koronából, de én nagyon félek a fertőzéstől – az 59 éves trombitás, aki igyekszik minden előírást betartani, s minél kevesebb emberrel érintkezni” – mesélte korábban egy lapnak Lajcsi.

Megvan a legújabb tesztjének az eredménye

A zenész újabb koronavírus tesztet készítettet, aminek eredményéről a Blikknek számolt be. “Szerencsére negatív lett a teszt, most megnyugodtam” – mondta a lapnak Lajcsi.

Kiemelt kép: Galambos Lajos