A LikeNews is beszámolt róla, hogy Fekete Dávid a Facebook-oldalán közölte, hogy válnak a feleségével, majd azt is hozzátette, hogy neje “más férfi oldalán keresgéli a boldogságot”.

“Ő más férfi oldalán keresi a boldogságot”

Fekete Dávid a bejegyzésében azt írja, hogy a feleségével azért folytatják külön utakon, mert ő már más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Nem nevezte meg a férfit, akire gondol, de elmondta neki, hogy egy három gyermekes családot tett tönkre.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Anyósa reagált Dávid posztjára

Blikk fedezte fel, hogy Dávid anyósa is reagált az énekes Facebook-posztjára. “Sajnállak Téged!! Mosolyogva olvasom. Sok a sajnálkozó hozzászólás, akik nem ismernek Téged valójában, csak a Fekete Dávidot, mint énekest!!!!”

Durván odaszólt

“A kettő sajnos, nem ugyanaz!!!! Az, amit itt összehordtál, egy megkeseredett, reményvesztett ember kapálózása! Jó lenne, ha az igazságot osztanád meg a nagy nyilvánossággal, még mielőtt ezt más teszi meg!!! s az nem fog kímélni, az igazság napvilágra kerül. A családodat pedig te teszed tönkre a beteges féltékenykedéseddel és a gyerekes észjárásoddal!Jó lenne, ha ezt a posztot törölnéd, mert gyerekes, gyáva dolog. Ja, és a győri barátnődnél biztos vigaszra lesz!! Legyen szép estéd, ezt kívánja Neked az, akire Te felnéztél és nagyon sokat köszönhetsz!!! Szállj magadba, ne hazudj a rajongóidnak, akik hittek Benned” – írta Regina édesanyja Dávid bejegyzése alá. KAPCSOLÓDÓ! Fokozódik a botrány Fekete Dávid válása körül: anyósa is megszólalt, közben kiderült, hogy az énekes is félrelépett

Dávid is félrement

Fekete Dávid a Mokka vendégeként mesélt Orosz Barbarának és Istenes Lászlónak a válásáról, ahol kiderült, hogy valóban igaz, hogy ő is megcsalta a párját, ám ennek ellenére úgy gondolja, hogy Regina sok mindent nem mondott el a szüleinek.

Itt kezdődtek a problémák

Az énekes elmondása szerint a problémáik akkor kezdődtek, amikor tönkrement az autókereskedése, amivel több százmilliót bukott, így az anyósék tetőterében rendezkedtek be, ám egyre több problémával kellett szembenézniük. EZT IS OLVASD EL! Megviseli a válás Mádai Vivient: ők támogatják a műsorvezetőt a nehéz időszakban

Tegnapelőtt robbant a bomba

Dávid elmondása szerint csütörtökön ismerte be a felesége, hogy félrelépett egy másik egy férfival. A pár között annyira feszült a helyzet, hogy szóba sem állnak, így arról sem egyeztek meg, hogy a közös gyerekeikkel mi lesz a válásuk után.

Regina a Facebookról tudta meg, hogy válnak

A Blikk felkereste Dávid feleségét Reginát is, aki a lapnak elmondta, hogy bizony ő is csak a Facebookról értesült róla, hogy válnak. “Szerda este volt a nagy beszélgetésünk, akkor Dávid elmondta, mit gondol. Később pedig nem akkor kommunikáltam vele, amikor gondolta, ezért minden szó nélkül elment, nem vette fel a telefont, majd egyszer csak szembesültem azzal, amit kiírt… Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt ” – mondta a feleség megtörve.

Szerinte is itt romlott el

Korábban Dávid is a Mokkában a csődbe ment autókereskedést említette, mint az egyik fő problémaforrás, Regina szerint szintén azóta volt több a vita köztük. “Amióta befuccsolt Dávid autókereskedése, egyre több volt a konfliktus közöttünk. Nem adta meg azt a kellő anyagi hátteret, amelyre egy háromgyerekes családnak szüksége lett volna, a tartozásai lukait tömködte be inkább. Nem számíthattam rá, nem segített a gyerekekkel, volt olyan, hogy haza sem jött este, el sem értem telefonon, azt sem tudtam, hol van” – nyilatkozta a Blikknek Regina.

Vissza kellett mennie dolgozni

Korábban Regina édesanyja is említette, hogy lányának az anyagi gondok miatt vissza kellett mennie dolgozni az egyéves ikrek mellett, ám ezt most Regina is megerősítette, valamint hozzátette, hogy nem tudja, hogyan csinálta volna ezt végig, ha a szülei nem lennének.

Féltékeny volt

Regina Dávid féltékenykedéséről is vallott. “Eltűnt az életünkből a meghittség, a romantika, miközben még azt sem engedte, hogy mással beszéljek, szinte a tulajdonának tekintett. És én még mindig szerettem, pedig már minden családtagom szinte könyörgött, hogy hagyjam ott, szálljak ki” – mondta a napilapnak a háromgyerekes anya.

Részéről is volt megcsalás

Regina bevallotta, hogy hibákat mindketten követtek el, az énekes és ő is, valamint igaz, amit Dávid leírt, ugyanis részéről is történt megcsalás, de arra rájött, hogy a férje nem tiszteli,hiszen az egész ország előtt kiteregette a magánéletük szennyesét.

Egyedül nevelné őket tovább

“Nem tudnám egy egész napra teljes szívvel rábízni Dávidra a gyerekeimet, mert tudom, hogy nem kapnák meg azt a százszázalékos figyelmet, amelyet megérdemelnének” – mondta Regina a lapnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fekete Dávid és Regina – Forrás: Fem3