Hatalmas az öröm Bay Éváéknál! A műsorvezető és férje megkapták a koronavírus elleni vakcina második adagját is, így végre biztonságban érezhetik magukat, valamint a védettséget igazoló okmányuk is megérkezett már.

Örül az oltási kártyájának

Bay Éva majd kiugrik a boldogságtól, hogy megkapta az oltási kártyáját, ugyanis így már akár külföldre is utazhatnak imádott férjével. „Annyira boldog vagyok, itt az oltási kártyám, és az útlevelem, szóval most már nincsen semmi akadálya annak, hogy a nyáron végre elutazhassak. Még pontosan nem ütöttük le hova is mennék szívesen, de valamilyen tengerparti hely lesz az tuti” – mesélte a Borsnak a műsorvezető. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Továbbra is vigyáznak

A Farm VIP egykori játékosa elmondta, hogy ennek ellenére a férjével betartják a szükséges szabályokat, mindent fertőtlenítenek és ugyanúgy maszkot viselnek, ha elhagyják a házat.

Voltak vitáik

A műsorvezető elmondta, hogy a karanténidőszak alatt volt, hogy összekaptak a férjével, de hamar megoldották a problémáikat, valamint most, hogy végre újra biztonságban érezhetik magukat már nem is veszekednek.

Egyre többen kapják meg a vakcinát a sztárvilágban

A LikeNews.hu hírportál is folyamatosan beszámol róla, hogy egyre többen kapják meg a vakcinát a magyar sztárvilágban is: legutóbb például Lakatos Márk volt a szerencsés, de már a Korda házaspár, Esztergályos Cecília és Bodrogi Gyula is beoltatták magukat. EZ IS ÉRDEKELHET! Máig küzd a koronavírus egyik szövődményével a várandós Hódi Pamela

Bodrogi Gyula is megkapta a vakcinát

A híres színész szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis a koronavírus elleni vakcina mindkét adagját megkapta már, így megnyugodhat és nem kell félnie a covidtól, ugyanis nem lesz annyira beteg, ha esetleg elkapja a fertőzést. 

Esztergályos Cecíliát is beoltották

A magyar sztárvilágban is egyre többen kapják meg a koronavírus elleni védőoltást. Nemrégiben a Família Kft. színésznője Esztergályos Cecília is sorra került, az oltóanyag első dózisát kapta meg.

Pásztor Erzsi sem maradt ki

A Szomszédok egykori sztárja elárulta, hogy a pollenallergiája miatt, bizony neki nem volt mindegy, hogy melyik vakcinával oltják be. Hozzátette, hogy már régóta várta, hogy megkapja a védőoltást.  

Továbbra is óvatos

A színésznő ennek ellenére továbbra is elővigyázatos marad, betartja a járványügyi szabályokat, valamint kesztyűt hord és a kezeit és rendszeresen fertőtleníti. “Jobb elővigyázatosnak lenni, ezért én továbbra is betartok minden óvintézkedést, amit szívből ajánlok mindenkinek” – nyilatkozta a művésznő néhány hete. 

Katus Attilának sokáig elhúzódott néhány tünet

Az aerobik szakedző korábban már átesett a koronavírus-fertőzésen, ám voltak olyan tünetei, amelyek hosszú ideig elhúzódtak. Attila elmondta, hogy fél napig érzett enyhe tüneteket, mint az íz és szaglás elvesztése, valamint enyhe izomfájdalom, de hosszabb ideig kínozta fejfájás és a teljesítmény visszaesése, ami egyáltalán nem jellemző rá.

A szülei már megkapták a vakcinát

Katus Attila szülei már megkapták a koronavírus elleni védőoltást a tegnapi napon, így ő értük már nem kell aggódnia a sportembernek és hamarosan újra láthatja őket, aminek a szülők szintén nagyon örülnek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Bay Éva – Forrás: ATV