Lakatos Márk a közösségi oldalán osztotta meg a követőivel pénteken, hogy őt is beoltották a koronavírus ellen. Az általa közzétett videó alatt rengeteg felhábordott komment is keletkezett.

Hogyan kerülhetett sorra?

Többen is feltették a kérdést Márknak, hogy mégis hogyan került máris sorra ilyen fiatalon és egészségesen „De… jó… Én regisztráltam az első héten, trombózisom volt-van, kereskedelemben dolgozom… minden nap ott vagyok 1000 ember közt 43 évesen…De rám sose fog sor kerülni.. Örülök, hogy te már védett leszel” – írta egy kommentelő a stylist videója alá. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A háziorvos hívta be

Márk is reagált a hozzászólásra, aki elmondta, hogy őt a háziorvosa hívta fel, hogy bemehet és kaphat védőoltást, ő pedig egy percig sem gondolkodott, természetesen örömmel ment oltakozni – írja a Bors.

A teljes videót itt tekinthetik meg

Bodrogi Gyula is megkapta a vakcinát

A híres színész szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis a koronavírus elleni vakcina mindkét adagját megkapta már, így megnyugodhat és nem kell félnie a covidtól, ugyanis nem lesz annyira beteg, ha esetleg elkapja a fertőzést. KAPCSOLÓDÓ! Bodrogi Gyula megkapta a koronavírus elleni vakcinát, valamint a spiritualitásról is beszélt

Esztergályos Cecíliát is beoltották

A magyar sztárvilágban is egyre többen kapják meg a koronavírus elleni védőoltást. Nemrégiben a Família Kft. színésznője Esztergályos Cecília is sorra került, az oltóanyag első dózisát kapta meg.

Ezzel a vakcinával oltották be

A 78 éves színésznőt a kínai Sinopharm vakcinával oltották be, ám ő cseppet sem bánja, ugyanis hisz a kínai orvoslásban. “A kínai természetgyógyászat harminc éve olyan népszerű volt itthon is, hogy emberek fél vagyonokat voltak képesek elkölteni egy akupunktúrás kezelésre. Hatásos is volt, hiszen a kínai orvostudomány az egyik legrégebbi, nem is értem, most bárki is miért kétkedik.”

Mindent megtesz az egészségéért

Én úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek az egészségemért, amit a szakemberek mondanak” – mondta Esztergályos Cecília egy hírportálnak.

Sváby András is kínai vakcinát kapott

A LikeNews is beszámolt róla, hogy megkapta a koronavírus elleni vakcinát Sváby András! Az ATV műsorvezetőjét a kínai Sinopharm oltóanyagot kapta meg. A tévés egyébként sem az egészségi állapota, sem a kora miatt még nem jutott volna sorra, ám mégis behívták az oltásra, Sváby elárulta, hogy miért.

Korda György és Balázs Klári is megkapták

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta nemrégiben Korda György is megkapta a koronavírus elleni vakcinát! A zenész lassan egy éve élt önkéntes karanténban és végre eljött számára a várva várt pillanat, amikor a háziorvosa felhívta, hogy sorra került. Korda György után nem sokkal a felesége, Balázs Klári is megkapta a koronavírus elleni vakcinát. Az énekesnő először nagyon izgult, aztán amikor túl volt mindenen elárulta: egy szúnyogcsípés is kellemetlenebb ennél. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Lakatos Márk – Forrás: LifeTV