Katus Attila aerobik szakedző és életmód tanácsadó is átesett már a koronavírus-fertőzésen. A sportoló elárulta, hogy voltak hosszabb ideig elhúzódó tünetei is a betegség után, olyanok amelyeket korábban sosem tapasztalt.

A teljesítménye is visszaesett

Attila elmondta, hogy fél napig érzett enyhe tüneteket, mint az íz és szaglás elvesztése, valamint enyhe izomfájdalom, de hosszabb ideig kínozta fejfájás és a teljesítmény visszaesése, ami egyáltalán nem jellemző rá. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Beoltatja magát

„Nos mondhatni, hogy én „szerencsésebben” túlestem rajta. Ennek ellenére amint sorra kerülök beoltatom magamat” – írta az edző a közösségi oldalán.

A szülei már megkapták a vakcinát

Katus Attila szülei már megkapták a koronavírus elleni védőoltást a tegnapi napon, így ő értük már nem kell aggódnia a sportembernek és hamarosan újra láthatja őket, aminek a szülők szintén nagyon örülnek. OLVASD EL EZT IS! A kínai vakcinával oltották be Sváby Andrást – kiderült, hogy miért jutott ilyen hamar sorra az egészséges tévés

Bármelyikkel beoltatná magát

Attila a posztjában azt is leírta, hogy habár nála is vannak olyan vakcina fajták, amelyek előnyt élveznének, ha választhatna, de jelenleg úgy érzi, hogy bármelyikkel beoltatná magát. „Természetesen nekem is vannak preferenciáim, a vakcinákra vonatkozóan, amik bármennyire is átgondoltak, mégiscsak szubjektívek, így azt kell mondjam bármelyikkel beoltanám magamat. Gyermekkorunkban orosz vakcinákat kaptunk. A kínai vakcina technológiája alapján működő vakcinát tucatjával kaptunk gyerekkorunkban” – írta a személyi edző.

A teljes bejegyzést itt olvashatják el

Egyre többen kapják meg a vakcinát a sztárvilágban

A LikeNews.hu hírportál is folyamatosan beszámol róla, hogy egyre többen kapják meg a vakcinát a magyar sztárvilágban is: legutóbb például Lakatos Márk volt a szerencsés, de már a Korda házaspár, Esztergályos Cecília és Bodrogi Gyula is beoltatták magukat. EZ IS ÉRDEKELHET! Máig küzd a koronavírus egyik szövődményével a várandós Hódi Pamela

Bodrogi Gyula is megkapta a vakcinát

A híres színész szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis a koronavírus elleni vakcina mindkét adagját megkapta már, így megnyugodhat és nem kell félnie a covidtól, ugyanis nem lesz annyira beteg, ha esetleg elkapja a fertőzést. 

Esztergályos Cecíliát is beoltották

A magyar sztárvilágban is egyre többen kapják meg a koronavírus elleni védőoltást. Nemrégiben a Família Kft. színésznője Esztergályos Cecília is sorra került, az oltóanyag első dózisát kapta meg.

Pásztor Erzsi sem maradt ki

A Szomszédok egykori sztárja elárulta, hogy a pollenallergiája miatt, bizony neki nem volt mindegy, hogy melyik vakcinával oltják be. Hozzátette, hogy már régóta várta, hogy megkapja a védőoltást.  

Továbbra is óvatos

A színésznő ennek ellenére továbbra is elővigyázatos marad, betartja a járványügyi szabályokat, valamint kesztyűt hord és a kezeit és rendszeresen fertőtleníti. “Jobb elővigyázatosnak lenni, ezért én továbbra is betartok minden óvintézkedést, amit szívből ajánlok mindenkinek” – nyilatkozta a művésznő néhány hete. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Katus Attila – Forrás: Sztárportré -YouTube