LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy április 9-én elhunyt II. Erzsébet férje, Fülöp herceg. A királynő férje az utóbbi időben sokat betegeskedett, halála előtt több hetet is kórházban töltött. A herceg végül otthonában, Windsor-ban halt meg.

Eltemették

Fülöp az elmúlt években kifejezésre juttatta azt a kívánságát is, hogy a windsori kastélyparkban, a királyi család tagjainak fenntartott Frogmore Gardens temetkezési helyen kíván nyugodni. Itt helyezték örök nyugalomra mások mellett Viktória királynőt, II. Erzsébet királynő 1901-ben elhunyt üknagymamáját, és Albert herceget, Viktória férjét is. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Erzsébet megtörtnek tűnt Fülöp temetésen

A királynő Fülöp herceg múlt szombati temetésének szertartásakor egymaga ült a Szent György-kápolnába, fejét lefelé hajtva, de jól látható volt, hogy Erzsébetet megviseli a férje temetése, ami érthető hiszen 73 évig tartottak ki egymás mellett jóban-rosszban. EZ IS ÉRDEKELHETI! Hoppá: Harry herceg nem utazott vissza Amerikába a családjához

Meghan Markle nem volt ott a temetésen

Mint megírtuk, Meghan a várandóssága miatt orvosai javaslatára az Egyesült Államokban maradt, így csak férje Harry utazott vissza Európába nagyapja temetésére. Továbbá Meghan azért is döntött úgy, hogy nem megy el a temetésre, mert nem szerette volna, ha a márciusi Oprah Winfrey interjújuk után ráterelődött volna a figyelem.

Jó kapcsolatot ápolt Fülöppel

A hercegné egyébként rendkívül jó kapcsolatot ápolt a néhai Fülöp herceggel és külföldi források szerint Meghan a búcsúztatásra egy kézzel írott üzenetet és egy a férjével közösen összeválogatott virágokból készült koszorút is készíttetett.

A királynőt is felhívta

Ám, ez még nem minden. Úgy tűnik Meghan nem csak Fülöppel, de magával a királynővel is jó viszonyban maradt, ugyanis a temetés előtt nem csak a férjét hívta fel, de Erzsébettel is beszélgetett. A videóhívásban Meghan-nal ott volt a kisfia Archie is – írja a Bors. KAPCSOLÓDÓ! Hoppá: Harry herceg nem utazott vissza Amerikába a családjához

Korábban is Zoom-on beszélgettek

Harry herceg egy korábbi interjúban elmesélte, hogy a tavalyi karanténidőszak során is a Zoom platformon keresztül tartották a kapcsolatot a nagyszüleivel, így Fülöp és Erzsébet azt is láthatták, amikor Archie szaladgálni kezdett.

Júliusban is visszatérhet

Elképzelhető, hogy Harry herceg júliusban újra feltűnik az Egyesült Királyságban, ugyanis július elsején a Kensington-palotában szobrot állítanak néhai édesanyjának, Diana hercegnőnek. NE HAGYD KI! Kiderült, hogy miért Valentin-napon jelentette be Harry herceg és Meghan Markle a második gyermekük érkezését

Valentin-napon jelentették be

A LikeNews is beszámolt róla, hogy második gyermekét várja Meghan sussexi hercegné, a brit uralkodó unokájának, Harry hercegnek a felesége. A hírt a páros idén február 14-én Valentin-napon jelentette be.

Diana előtt tisztelegtek

37 évvel ezelőtt a hercegnő is Valentin-napon jelentette be, hogy várandós második gyermekével Harry-vel, tehát valószínűleg a hercegi pár ezért választotta ezt az időpontot, hogy így is tisztelegjenek a néhai Lady Diana előtt.

Első gyermekük 2019-ben született

Harry és Meghan első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született. Harry jelenleg a hatodik, Archie a hetedik a brit trónutódlási sorban, így Sussex hercegének és hercegnőjének második gyermeke a nyolcadik helyre kerül.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Meghan Markle – Forrás: Youtube-videó