A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy februárban elvesztette húgát Bangó Margit, akit egy súlyos betegség ragadott el, ám az énekesnő nehezen tudja feldolgozni a tragédiát. Közben a sztár az oltakozással kapcsolatban is megszólalt.

Támogatta a húgát

Bangó Margit elmondta, hogy halála előtt támogatta Irénkét, mindennap meglátogatta és főzött is rá. Az énekesnő megpróbált lelki támaszt is nyújtani haldokló húgának. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megkapta az első oltást

Az énekesnő a Metropolnak elmondta, hogy az első oltását már megkapta, májusban pedig a második dózison is túl lesz, ám ettől függetlenül ugyanúgy befogja tartani az óvintézkedéseket mert óvni szeretné a családját és saját magát. Bangó Margit egyébként maga is átesett tavaly a koronavíruson.

Erre buzdít mindenkit

„Mindenkinek a legnagyobb szeretettel üzenem, hogy akinek kedves a szerettei és a saját élete, oltassa be magát! Csakis így fékezhetjük meg ezt a borzalmas járványt” – mondta a sztár a portálnak.

Nyerészkedni akartak a fájdalmán

A LikeNews.hu is megírta, hogy akadtak olyan rosszindulatú kattintásvadász portálok, akik nyerészkedni akartak az énekesnő gyászán és inkább Bangó Margit halálhírét keltették.  OLVASD EL EZT IS! Nehezen viseli a bezártságot Bangó Margit: egy káros szokást is felvett

A közösségi oldalán fakadt ki

Érthetően a művésznő is kiakadt, így a Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, ahol arra kéri ezeket a portálokat, hogy fejezzék be az álhírek terjesztését: “Megdöbbenve látjuk ,és ismerősöktől megállás nélkül csörög a telefon,hogy egyes Like vadász hírportálok úgy próbálnak kattintást generálni,hogy az én halálhíremet keltik!! Szégyelljék el magukat ,hogy a család gyászát, fájdalmát nem tartják tiszteletben és még ilyen esetben sem szent nekik semmi! Imádott húgom elvesztése megviseli a családot! Kérem a médiát tartsa tiszteletben a gyászunkat, akár valós akár valótlan hírportál legyen!” – írta a bejegyzésében Bangó Margit néhány hónapja.

Lányával 9 év után békült ki

A LikeNews.hu is többször beszámolt róla, hogy tavaly karácsony előtt kilenc év után kibékült Bangó Margit és lánya, Marika. Közben az énekesnő imádott húga elhunyt, így azóta egymásba kapaszkodnak.

Ők a támaszai

Bangó Margitot nagyon megviselte húga elvesztése, ám szerencsére nem maradt egyedül a gyászában. “Az unokám, a kis Tina hatalmas lelki támasz, valamint természetesen a lányom, Marika, aki minden áldott nap jön hozzám. Hiszem, Isten tudja, hogy mit miért tesz. Elvette a testvéremet, ám nem sokkal korábban visszaadta a lányomat” – nyilatkozta a Blikknek az énekesnő néhány hete. KAPCSOLÓDÓ! Bangó Margit lánya elárulta a békülésük részleteit: édesanyjával órákon át zokogtak a telefonban

Tudta, hogy egyszer béke lesz

Habár közel egy évtizedbe telt, de a művésznő és lánya mégis képesek voltak elásni a csatabárdot. Bangó Margit a szíve mélyén mindig is tudta, hogy egyszer újra egymásra fognak találni. “Arra gondoltam, ha Isten is képes megbocsátani, akkor ki vagyok én, hogy ugyanezt ne tegye meg? Ha volt is, ami fájt, az én szívemben sosem volt harag Marika iránt. Sosem mondtam vagy nyilatkoztam róla rosszat, és mindig hiányzott a távol töltött évek alatt, de tudtam, hogy egyszer megtörik a jég. A szeretet egy anya és gyermeke közt soha nem vész el, az mindent elfed és felülír. Szomorú, és nagyon bánom, hogy hagytam ezt a kilenc évet így elmenni, nyilván én is hibás voltam benne. A legnagyobb boldogság, hogy egymást ölelhetjük, mert ezt a fajta szeretetet nem lehet semmivel helyettesíteni. Nincs az az anya, aki a gyermekének ne bocsátana meg” – mondta a lapnak a művésznő.

A koronavírus hozta őket össze

Marika korábba elárulta, hogy szerinte a koronavírus-járványnak is nagy köze lehet ahhoz, hogy a békülés mellett döntöttek.“Ebben a nehéz időszakban sokan mindent átértékelnek, és ez alól mi sem vagyunk kivételek. Az igazság azonban az, hogy már sokkal korábban le kellett volna ülnünk beszélgetni, hiszen mélyen legbelül mindig is nagyon szerettük egymást”.

Ezért voltak rosszban

Az énekesnő és a lánya 9 éve nem beszélnek egymással, ám a probléma valódi gyökere ennél sokkal régebbre vezethető vissza. Mint ismert ugyanis Bangó Margit párját pontosan a lánya, Marika szerette és ebből a kapcsolatból született Tina, akit mindezek ellenére a művésznő imád. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Bangó Margit – Forrás: TV2