Ötmilliós díjat tűztek ki a maglódi szerelő gyilkosára.

Emberölés miatt folyik a nyomozás

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

FRISS! Most jött: elfogatóparancsot adtaki ki az ismert magyar énekes ellen – Ezért keresi nagy erőkkel a rendőrség

Ismeretlen helyre távozott

A büntetőeljárás adatai szerint 2019. május 10-én 16 óra 23 perckor Répa nevű magyar vizslájával, fekete, Hammer H1 típusú gépkocsijával ismeretlen helyre távozott gyömrői műhelyéből az akkor 50 éves tulajdonos. A jármű ismeretlen körülmények között 2019. május 11-ről 12-re virradó éjjel visszakerült a férfi maglódi házának udvarára, a kutyáját Szlovákiában találták meg.Hammer H1 típusú gépkocsijával ismeretlen helyre távozott gyömrői műhelyéből az akkor 50 éves tulajdonos /Fotó: Police

Hammer H1 típusú gépkocsijával ismeretlen helyre távozott gyömrői műhelyéből az akkor 50 éves tulajdonos /Fotó: Police

Kész rejtély az eltűnése

A luxuskocsik szerelésével és átépítésével foglalkozó, ötvenéves maglódi férfinak május 2019. május 10-én veszett nyoma a kutyájával, azóta nem ad életjelet magáról. A Hummerjével indult útnak, amit egy rejtélyes idegen másnap visszaparkolt Gyula udvarába, a vizsla pedig napokkal később, Szlovákiában kóborolva került elő.

EZ IS ÉRDEKELHET: Sokkoló tragédia: Meghalt a kórházban VV Lóri szerelme, aki az M4-esen sérült meg súlyosan

17 hónapja elérhetetlen

A férfi közel 17 hónapja elérhetetlen, életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. Gyanús eltűnése óta emberölés bűntettének gyanúja miatt nyomoznak a Pest megyei életvédelmi rendőrök.

5 millió forint a nyomravezetőnek

Pest megye rendőrfőkapitánya a férfi családjával közösen nettó 5.000.000,-azaz ötmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövetők azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. 

NE HAGYD KI! “Nekem a súlyosabb lefolyású koronafertőzés jutott” – a Szent László kórházban kezelik Pikó Andrást, Józsefváros polgármesterét

Bizalmasan kezeli a rendőrség az információkat

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát Pest megye rendőrfőkapitánya fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Ha bárki bármit tud

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki az elkövetővel, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Kiemelt kép: Police