Ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt 29 éves korában, leukémiában elhunyt Siklósi Örs, az AWS frontembere. A énekes halála az egész zenésztársadalmat és az országot is megrázta, az AWS tagjai a tragédia után pedig közösségi oldalukon tudatták, hogy Örs szervezete sajnos feladta a küzdelmet. Az utóbbi hetekben rengeteg vettek búcsút és tisztelegtek az emléke előtt, most egy jó barátja nagyon megható módon emlékezett meg Örsről, ugyanis magára tetováltatta az énekes arcképét.

A testvére is nyilatkozott a halála után

A fiatalon elhunyt énekes bátyja, Máté a Best Magazinnak beszélt testvére haláláról a közelmúltban. A megtört fivér elmesélte, hogy Örs az oka annak, hogy már négy gyermeke van, ugyanis az öccse mutatta meg neki, hogy mekkora örömöt is képes okozni egy gyermek. “Hiperaktív gyermek volt, afféle figyelemmágnes, bárhová ment, kiprovokálta, hogy csak rá figyeljenek. Szerencsére a zene, a színpad révén ezt mind megkapta, de sajnos csak rövid időre” – nyilatkozta Máté a lapnak pár héttel ezelőtt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Legjobb barátok is voltak

“Nemcsak az öcsém volt, de a legjobb barátom is” – mondta Máté a lapnak. Az énekes bátyja azonban egy fajta apaszerepet is felvett, miután a szüleik szétköltöztek, ami Örsöt különösen megviselt, ugyanis csak ő lakott már otthon a szülői házban. Az énekes gyakran látogatta meg testvérét a munkahelyén, valamint sokszor náluk aludt és az unokaöccseivel és az unokahúgával játszott. EZ IS ÉRDEKELHET: Megható: szívszorító dallal emlékeznek Siklósi Örsre a Fatal Error zenekar tagjai

Nem volt haragtartó

Örsöt a testvére egy nagyon mosolygós, nagyon barátkozós fiúnak írta le, aki nem volt képes sokáig haragudni, volt barátnőivel is jó kapcsolatot ápolt, többüket még az esküvőjére is meghívta. “Számára nem volt kérdés, ha valakit egyszer megszeretett, azzal haláláig jóban lesz. Amúgy nagyon szeretett élni, sikeres volt a szakmájában, boldog volt a házassága. Mégis feltűnő, miért írt olyan sok dalt az elmúlásról, a halálról” – nyilatkozta Máté. IDE KAPCSOLÓDIK: “Az elmenetele elmondhatatlan fájdalom” – megszólalt az AWS zenekar fiatalon elhunyt frontemberének bátyja

Félt a betegségektől

A sors fintora, hogy testvére elmondása szerint Örs kicsi kora óta félt a betegségektől, ám az egyikük sem gondolta, hogy a zenész nem fog kigyógyulni a leukémiából. Máté elmondta, hogy százból nyolcvanan meggyógyulnak. Örs egy transzplantáción is átesett, nővére adott neki sejtet, ami után jobban is lett, ám az immunrendszere végül nem bírta a kezeléseket.

Megszólalt egy barátja, Kovács Pali is

„Nagyon nehéz bármit is beszélni, eléggé friss ez a dolog. Örs januárban tervezett visszajönni, erről sokat beszélgettünk vele… Mindig egy olyan pozitív csóka volt, akivel amikor novemberben beszélgettünk, küldözgette a dalait, hogy miket készített még, kíváncsi volt a véleményemre. Mindig mondta, hogy figyelj, tesó, pár hét, pár hónap és kijövök, toljuk neki, koncertek így, koncertek úgy…! Nagyon pozitív ember volt” – mondta el a LifeTV reggeli műsorában Kovács Pali nemrégiben.

Felkészítette barátait a legrosszabbra

„Alig egy fél év alatt elragadta a betegség. Nem nagyon akart minket ezzel terhelni, valahogy neki mindig az volt a fontos, hogy akiket szeret, és akik fontosak számára, jól érezzék magukat. Beszélt erről és felkészített minket a dologra, viszont mindig foglalkozott másokkal” – mondta az énekes. KAPCSOLÓDÓ: “Felkészített minket a dologra, viszont mindig foglalkozott másokkal” – megszólalt a tragikusan fiatalon elhunyt Siklósi Örs barátja – videó

Veress Áron az AWS dobosa így búcsúzott Örstől

Zenésztársa, az AWS dobosa, Veress Áron megható szavakkal búcsúzott tőle közösségi oldalán. Egyebek között felidézte az első napot, amikor találkoztak egymással. „Szia Örs. Tudom, hogy utálod ha nyálas dolgokról beszélek, de most végig kell hallgatnod. A suli első napján amikor találkoztunk, téged egyből átültettek egy másik padba, mert már akkor is rosszcsont voltál. Ott a Duduval össze is beszéltünk, hogy na azzal a sráccal tuti jóban leszünk majd ” – írta posztjában pár héttel ezelőtt a banda dobosa.

Testvérként tekintett rá

„Te a bátyám voltál, pedig csak két nappal voltál idősebb nálam. Egész életemben ott volt a kezed a vállamon, és segítettél azzá válni aki ma vagyok. (…) Te viszont őszinteségre, önzetlenségre és bátorságra neveltél, igen ez a te érdemed. Ezért vagyok most is bátor és próbálom felfogni mi történt igazából. Az történt, hogy te most elmentél valahova, és egy olyan nagy dolgot hagytál magad mögött amit még nem értett meg a világ, de én sem. Remélem egyszer majd a közelében lehetek annak amilyen ember voltál, mert a hősöm és a példaképem vagy és leszel is” – írta bejegyzésében Áron.

Egy darabot kitéptek most a szívéből

„Egy darabot kitépett a szívemből a halálod, de remélem nálad van az a darab, vigyázol rá és ha találkozunk akkor visszaadod, hogy megint egésszé tegyél, ahogy mindig is tetted. Szeretlek tiszta szívemből, de ezt úgyis tudod. Viszlát te csoda! ” – zárta szívszorító sorait az AWS zenekar tagja. Siklósi Örs halálával kapcsolatos cikkeinket itt érhetitek el.

Egy jó barátja most így tiszteleg Örs emléke előtt

Az egyik barátja most igencsak megható módon tiszteleg Siklósi Örs emléke előtt, a férfi ugyanis magára tetováltatta az énekes arcképét. A fotó itt érhető el. Az alkotásról a barát egy fotót is közzétett a közösség oldalán, melyhez azt írta: „Kedves barátom, most már örökre velem leszel.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Siklósi Örs – Forrás: YouTube