Tóth Vera öt évvel ezelőtt vágott bele az életmódváltásba. Ez alatt az öt év alatt pedig nagyon látványos eredményeket produkált, ugyanis az énekesnő a kemény munkának hála 53 kilótól szabadult meg. Most pedig kiderült: Vera és párja babaprojektbe fogtak, így részükről már bármikor érkezhet a kicsi.

Nem volt elégedett

Vera nemrégiben a Borsnak azt nyilatkozta, hogy a fogyását követően nem volt elégedett a testével. Hiába ért el sikereket a munkában és talált rá a szerelem, ő még mindig kövérnek érezte magát legbelül. Vera nehéz időszakáról a LikeNews is beszámolt, mint megírtuk az énekesnő nem is igazán értette, mi lehet a baj. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Képtelen volt megbarátkozni a testével

„Meg voltam győződve arról, hogy vékonyabban könnyebb lesz az életem. Hogy majd nem lesznek frusztrációim, nem kell takargatnom és szégyellnem a testalkatomat, önbizalomhiánytól szenvednem” – árulta el a lapnak Vera, aki arról is beszélt, hogy az első két évben egyszerűen képtelen volt megbarátkozni a testével, az új külsejével.

Belül még mindig kövérnek érezte magát

„Legbelül még mindig kövérnek éreztem magam, hiába láttam a saját szememmel, hogy nap mint nap pozitív irányba változik a testem” – folytatta az énekesnő.

Szakember segítségét kérte

Mint arról mi is beszámoltunk mindezek után Vera komolyan kezdett foglalkozni a lelkével is, ami meg is hozta a várt, pozitív hatást. Szakember segítségét kérte, ami úgy gondolja egyáltalán nem szégyen, sőt sokkal inkább dicséretes, ha valaki felismeri: segítségre van szüksége.

A lélek megismerése

„A lelki fájdalom nem olyan, mint egy fogfájás, ami előbb-utóbb megmutatja magát. A lélek egy rendkívül összetett rendszer, amin életünk végéig dolgoznunk kell. Önmagunkért. Azért, hogy békében éljünk saját magunkkal és a világgal. Én most is éppen ezen dolgozom…” – árulta el a lapnak korábban az énekesnő.

Kapcsolódó:

Megérett az anyaságra

Vera pedig most a Reggeli műsorában beszélt arról, hogy szerelmével, Pauli Zoltánnal ráálltak a babaprojektre, ugyanis úgy érzi mostanra már megérett az anyaságra. „Úgy érzem, most kezdek el megérni erre a dologra” – mondta.

Költözésben vannak

Az énekesnő és kedvese egyébként most éppen nagy költözésben vannak, ugyanis bár imádják Palkonyát, Vera úgy érzi szeretne több időt a húgával, Gabival tölteni, így olyan házat keresnek, ami közel van a testvéréhez.

A teljes beszélgetést itt lehet visszanézni:

Korábban tartott a terhességtől

Vera a műsorban arról is beszélt, hogy korábban tartott a várandósságtól, ám miután edzőjétől teljes támogatást kapott jövendőbeli várandósságához is, Zolival bátran kezdtek el dolgozni az ügyön. „Szabad utat kapott a dolog, várjuk szeretettel ezt a kis csöppséget” – mondta el Vera, aki a jövő héten ünnepli majd a 36. születésnapját. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Vera, RTL Klub