Testvérét gyászolja az X-Faktor korábbi nyertese, Sárközi Ricco. A zenész bátyja korábban azt ígérte testvérének, és az édesanyjuknak, hogy hamarosan meglátogatja őket, ám aztán többet nem hallottak felőle.

Meg akarta őket látogatni

A szörnyű hírről a Blikk számolt be, a lap azt írja, hogy február 12-én hívta fel édesanyjukat Ricco testvére, azzal, hogy hamarosan meglátogatja őket, de aztán nem érkezett meg. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Napok óta nem adott magáról hírt

„Amikor nem értük el telefonon, és senki nem tudott róla semmit, akkor már tudtuk, hogy nagy a baj” – kezdte a lapnak a 2017-es X-Faktor győztese.

Ez a szabály Szlovákiában

A zenész arról is beszélt, hogy Szlovákiában az a szabály, két nap után kezdenek el valakit keresni, így ahogy teltek a napok az édesanyjuk bement a rendőrségre és bejelentette, hogy a fia eltűnt.

FRISS! Kiderült, ezért kellett kórházba szállítani Fülöp herceget, ilyen állapotban van most

Nem akadtak a nyomára

„Én még egy helyi televíziót is felkerestem, megjelent, hogy keresik, sokan telefonáltak is, hogy merre látták, de nem akadtunk a nyomára. Végül hétfőn hívta anyut a rendőrség, hogy holtan találták Juliust” – mondta el az énekes.

Nem tudni pontosan, mi történt

Ricco a lapnak elmondta, nem tudják pontosan, mi történt, a testvérére az autója mellett találtak rá holtan. Valószínűleg eleshetett, talán a fejét és beütötte és mivel nagy fagy volt odakint az éjszaka, meghalt.

Ne hagyd ki! “Erős vagyok, de rettenetesen nehéz!” – Megjött Young G várandós kedvesének a szövettani eredménye

Megszakad a szívük

„Nagyon nehéz ez most, nem térünk magunkhoz, megszakad a szívünk. Ráadásul a fivéremnek van egy 12 éves kislánya, aki szintén összetört a gyászban” – mondta el Ricco. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet: Korda György után most Balázs Klári is megkapta a koronavírus elleni vakcinát, ezt mondta az oltás beadása után

Kiemelt kép: Sárközi Ricco, YouTube videó