A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy Zsuzsanna lánya, Rubint Réka és unokái kezei között hunyt el. Az idős asszony tüdőembóliát kapott, életét sajnos a gyors segítség sem tudta megmenteni.

Édesanyja mellé temették

Szülővárosában helyezték végső nyugalomra Rubint Réka édesanyját, Zsuzsanna asszonyt. Réka anyukáját akarata szerint édesanyja mellé temették el a kazincbarcikai temetőben – írja a Blikk.

Réka türelmet kér

Néhány nappal ezelőtt Réka a közösségi oldalán kért türelmet a követőitől, ugyanis egyelőre nem tart edzést. „Megnyugvást és biztonságot most a családom és a legigazibb »tanácsadóm«, a belső békém adja… Még egy kis időre van szükségem, hogy lelkileg megerősödjek és újra adni tudjak Nektek… Energiát, erőt, hitet, és még nagyobb szeretetet” – írta az edző néhány nappal ezelőtt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Norbi is beszámolt róla

A fitnesszguru elárulta, hogy a felesége egy ideig még biztosan nem fog edzést tartani. “Réka a héten és a jövő héten biztosan nem tart még edzést. Én tanácsoltam neki, és ő is egyetértett vele. Ugyanígy élő főzéssel sem jelentkezik, utoljára anyukája ott volt és a tornát is végignézte a garázsban. Nehéz lenne most neki ugyanott zenére, mosolyogva ugrálnia, de szerintem ezt mindenki megérti” – mondta Norbi nemrégiben egy napilapnak. OLVASD EL EZT IS! Egyelőre nem áll készen újra munkába állni Rubint Réka – az is kiderült, hogy próbálja feldolgozni a gyászt

Norbi tudatta a követőkkel korábban a szomorú hírt

Norbi egy posztban elmondta, hogy nem szeretnék találgatást és bulvár pletykát éppen ezért elejét véve a találgatásoknak szomorúan tudatják, hogy sajnos Réka édesanyja elhunyt. Mint Norbi a bejegyzésben írja “A mai napon kora délután Réka édesanyja, szeretett Anyósom, egy szokásos boldog családi látogatás után, kifelé menet, a garázs előtt, jómagam, Lara, Norbika és Réka kezei között elhunyt.” 

Próbálták újraéleszteni

“Fiammal próbáltuk újraéleszteni, a mentők 10p alatt kiértek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de 1 óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani. Ezúton köszönöm a mentők, orvosok, rendőrök, szomszédok igyekezetét. A sokk és a fájdalom elmondhatatlan. Nagyon féltem Rékát. Ölellek Benneteket! Norbi” – írta a bejegyzésben korábban Norbi. KAPCSOLÓDÓ! Meghalt Rubint Réka édesanyja – Mentőhelipokter is érkezett a helyszínre, de már nem tudták megmenti, a karjaik között hunyt el

Korábban koronavírusos volt

Mint ismert Rubint Réka édesanyja korábban elkapta a koronavírust, kétoldali tüdőgyulladása volt, ám ebből akkor felépült. Gyógyulásáról Réka akkor a közösségi oldalán adott hírt: “Tegnap említettem, hogy megosztom veletek azt a CSODÁT, ami velem/velünk történt az elmúlt hetekben. Könnyekkel és félelemmel teli időszakon vagyunk túl, de mint mindig, most is megtapasztaltam, hogy a szeretetnek óriási ÉLTETŐ ereje van!” 

Tüdőembólia okozta a halálát

Ahogy mi is megírtuk, Rubint Réka édesanyja tavaly év végén megfertőződött a koronavírussal és vélhetően ennek a szövődményeként tüdőembólia miatt hunyt el. “Hiába szedte a vérhígítót, amit egyébként is évek óta használt, sajnos, elkerülhetetlen volt a tragédia. A szakorvos azt mondta, ha éppen nem velünk van, hanem 400 kilométerrel odább, akkor is ugyanabban az időpontban lett volna rosszul. Mindig szoros volt a kapcsolatunk, de az utóbbi hónapokban a megszokottnál is több időt töltöttünk együtt. Éppen a betegség miatt, nagyon megijedtünk akkor, hogy elveszítjük, ezért akartuk a közelünkben tudni, hogy vigyázzunk rá” – folytatta Norbi a Blikknek.

A gyerekek nehezen dolgozzák fel

A fitneszguru azt is elmondta, hogy két nagyobbik gyermekük Lara és Norbi, akik jelen voltak a tragédiakor érthető módon nagyon nehezen dolgozzák fel. Nagylányuk reggel is sírva ébredt fel. ” Nagyon erősek, de hiányzik nekik, ők Réka anyukájának a kezeiben nőttek fel, erős kötődés volt köztük”. OLVASD EL! “Szegény Réka, itt van 43 évesen, és most se édesapja, se édesanyja, árva lett” – Schobert Norbi megszólalt a családjuk tragédiájáról

Rájuk támaszkodik

Réka jelenleg a családjából és a barátaiból merít erőt, valamint a sportra támaszkodik. ” Együtt futunk az erdőben, Réka, én és a gyerekek is. Mindannyiunk lelkének jót tesz a napfény és a levegő, és Réka is ki tudja mozogni magából ezt a terhet. Mindig jobb kedve van az edzés után, ő a nehéz pillanatokban a futócipőjébe kapaszkodik. Természetesen itt van neki a családja és a barátaink is, akikre mindig számíthatunk” -nyilatkozta Schobert Norbi. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Réka is megszólalt

Réka néhány napja az Instagram történetben osztotta meg, mennyire megviseli édesanyja halála. A 24 órán át elérhető storyban azt írta: “Mindig te vigyáztál rám, a karjaimban kellett, hogy elengedjelek. Belehalok ebbe az űrbe, belehalok ebbe az érzésbe.” OLVASD EL! “Belehalok ebbe az űrbe” – Szívszorító szavakkal búcsúzott édesanyjától Rubint Réka

Kiemelt kép: Rubint Réka – Forrás: LifeTV