A mi kis falunk ötödik évadának folytatásával érkezik az RTL Klub sikersorozata. A széria március 20-án 20:00 órakor folytatódik az RTL Klubon, az RTL Most+ platformon pedig a március 20-i televíziós premiert megelőzően már reggeltől, egész nap elérhető az epizód.

Óriási fordulatok

Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és mókás pillanatokban gazdag élete ismét vidám és önfeledt pillanatokat szerezhet majd a nézőknek. Rögtön az első epizódban a polgármester ráeszmél, hogy az áldott állapotba lévő Erikát hosszú időre nélkülöznie kell, ráadásul valami bűzlik a faluban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyurinak is plusz feladatai lesznek

Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Felfordul a szereplők élete

A folytatásban Laci úgy dönt, gazdag ember lesz és a kezdő lépést meg is teszi. Bazsó szeretné bebizonyítani, hogy Pajkaszegen megtalálta a helyét. Gyurinak Erika terhessége miatt plusz feladatai lesznek, és az anyósával is meggyűlik a baja. A polgármester fejében őrült terv születik: Pajkaszeg váljon önálló köztársasággá. KAPCSOLÓDÓ: Hivatalos: ekkor kezdődik a Mi kis falunk új évada az RTL-en

Erika terhessége több mindent megbolygat

Fotó: RTL Klub Sajtóklub

A főbb szerepekben

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergely, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József. HOPPÁ: Gólyahír: újra apa lesz Bereczki Zoltán – Első közös gyermeküket várják szerelmével, Bata Évával

Így folytatódik A mi kis falunk 5. évada!

Tehát akkor március 20

A mi kis falunk premier epizódjai március 20-ától szombatonként 20:00 órától az RTL Klub műsorán. Az új epizódok pedig a minden szombaton, a televíziós premier előtt, reggeltől egész nap láthatók az RTL Most+-on. DÖBBENETES: Eszenyi Enikő miatt nem tudott elbúcsúzni haldokló nagyapjától A mi kis falunk Gyurija

A Keresztanyut is imádják az RTL nézői

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta január 3-án elstartolt a Keresztanyu az RTL Klubon, ami nagyon hamar a nézők kedvencévé vált. A nézők már a premier nézettségét is az egekbe repítették, és azóta is kitartanak új kedvencük mellett.

Izgalom és humor

Ahogy azt a Keresztanyu alkotói is ígérték, az RTL Klub új napi filmsorozatában, a Hámori Barbara showrunner által jegyzett Keresztanyuban, humorból és izgalomból nincs hiány, és ezzel a nézők is egyetértenek.

A Drága örökösök alkotóitól

A Drága örökösök sikere után a showrunner nevéhez fűződő új szériának is már most hatalmas rajongótábora van, pedig még csak néhány hete látható a képernyőn.

Ennyien látták a premiert

A Keresztanyu főműsoridőben vetített premier epizódja a 21,3 %-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos 18-49-es célcsoportban, közel 1 millió 40 ezer nézőt ültetve a képernyők elé a teljes lakosság köréből.

A nézők azonnal a szívükbe zárták a karaktereket


A nézők azonnal a szívükbe zárták a Keresztanyu karaktereit, amit az is bizonyít, hogy a következő, már hétköznap esténként vetített epizódok (01.04-01.07.) is rendre nyerték a saját sávjukat: átlagban 18,2 százalékos közönségarányt értek el 18-49 év közötti korosztályban, ezzel maguk mögé utasítva a konkurencia ebben az időben vetített műsorát.

Fantasztikus színészek


A Keresztanyu Makkosszálláson, az ukrán-magyar határon élő figurái nem ismernek határt, se zárjegyet. A fantasztikus színészek (többek között Molnár Piroska, Ulmann Mónika, Gálvölgyi János, Németh Kristóf, Lengyel Ferenc, Mihályfi Balázs, Kékesi Gábor) által megformált karakterek mind Róza mama, a Keresztanyu kegyeibe akarnak férkőzni, hiszen ő annak adja át a csempész maffia vezetését, aki megszerzi a polgármesteri címet a következő választáson. A község lakói és a családtagok mindent bevetnek a cél érdekében. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: RTL Klub Sajtóklub