A Fővárosi Fő­ügyészség életfogytiglant kért a B. Lászlóra, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte VV Fannit.  A vádlott ügyvédje is gyanúba keveredett.

Megúszhatja az életfogytiglani börtönbüntetést B. László, amennyiben a váddal megegyező  beismerő vallomást tesz. Ebben az esetben harminc év múlva szabadulhat.

A vádlott volt ügyvédje szerint azonban ez nem opció számukra, mivel szerintük a gyanúsított nem követett el emberölést.

 dr. Brodmann Pétert korábban már kizárták az ügyből, mivel azt vélelmezik, hogy B. László segítője volt a gyilkosságban.  Ugyanis abban az autóban, amellyel VV Fanni holttestét elszállították, találtak egy véres kötelet. Emiatt az ügyvédtől is DNS-mintát vettek. Most azt vizsgálják, hogy bűnpártolóként köze volt-e az ügyhöz.

Az ügyvéd most azt állítja, hogy nem az ő DNS-mintája van a kötélen, neki semmi köze nincsen a gyilkossághoz. Úgy, ahogyan B. Lászlónak sem, aki mindössze annyit tett, hogy az ájult Fannit elvitte a lakásból. Ezt az ipari kamerák felvételei is bizonyítják.

VV Fanni rejtélyes haláláról itt és itt írtunk.

Kiemelt kép: RTL klub