Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta 69 éves korában életét vesztette a zenészlegenda, Balázs Fecó.

Koronavírussal került kórházba

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta koronavírus fertőzéssel került kórházba néhány nappal ezelőtt Balázs Fecó.

A LEGFRISSEBB CELEBHÍREKET ITT TALÁLOD!

Várkonyi Attila számolt be a szomorú hírről

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Balázs Ferenc, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, szerető édesapa, férj és kolléga tegnap este távozott. A rengeteg ima és orvosai minden igyekezete ellenére 13 nap küzdelem után feladta a harcot.” – közölte a család nevében a Retro Rádió műsorvezetője Várkonyi Attila. Balázs Ferenc temetéséről később intézkednek.
A zenész hozzátartozói kérik, fájdalmukat és gyászukat tartsák tiszteletben.

Korábban is Dj Dominique számolt be Fecó állapotáról

Sajnos nagyon rossz hírek érkeztek Balázs Fecóról. Ő is elkapta a vírust és jelenleg egy nagyon jól felszerelt intenzív osztályon fekszik. Fecó nincs túl jól…A család felhatalmazására osztom ezt meg Veletek és egyben kérek is Mindenkit, hogy egy imával, egy szép gondolattal segítsük a távolból Fecó gyógyulását. Azt tudjuk, hogy az orvosai mindent megtesznek. p.s. Arra kérnék Mindenkit, hogy ezt a hírt ne szenzációként kezelje, hanem segítsen abban, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet.”

KAPCSOLÓDÓ: Orbán Viktor is búcsúzik Balázs Fecótól: “Isten Veled, Barátom!”

Kórházba került

– Fecó a múlt hét végén került kórházba, és sajnos a tesztek igazolták, hogy megfertőzte a koronavírus. Imola, a felesége felhatalmazott rá, hogy tájékoztassam a rajongókat, a zeneszerető embereket, hogy energiát küldhessenek és imádkozhassanak a Korál ikonjának életéért – mondta Várkonyi a Blikknek.

Mesterséges kómában tartották

A LikeNews hírportál is beszámolt róla, hogy Fecót mesterséges kómában tartották, a zenész érdekében pedig hihetetlen összefogás indult meg az országban: A rajongók nem csak imádkoztak a legendás zenészért, de a vérplazmájukat is felajánlották, hogy segítsék a felépülését.

HIHETETLEN ÖSSZEFOGÁS: Hihetetlen összefogás: vérplazmájukkal segítenék a rajongói a koronavírussal küzdő Balázs Fecót

Nemrég még a Sztárban Sztár műsorában lépett fel

Balázs Fecó néhány héttel ezelőtt a Sztárban Sztár színapdán lépett fel, erről itt a LikeNews-on is beszámoltunk. Mint megírtuk az utolsó adás egyik meglepetésvendégeként lépett színapdra Balázs Fecó, aki DR BRS-el és Berkes Olivérrel adta elő az Évszakok című dalának feldolgozását, azonban Béres Attila nem volt ott személyesen a studióban, ugyanis ő és az egész családja elkapta a koronavírust, jelentették be a Sztárban Sztár adásában.

Balázs Fecó özvegye erre kérte Pataky Attilát

Pataky Attilát, aki maga is átesett a koronavíruson, nagyon megrázta Balázs Fecó halála. Pataky a Blikknek mesélt arról, hogy Fecó felesége, Imola felkereste őt, szerette volna, ha Attila tartja a lelket a férjében.

Már nem tudott vele beszélni

Néhány hete felhívott Imola és arra kért, ha sikerül Fecónak becsempészni egy telefont, akkor beszéljek vele, tartsam benne a lelket. Természetesen megígértem, de sajnos erre már nem került sor, gépre került és többé már nem lehetett vele beszélni – mondta elcsukló hangon Pataky, aki hiába küldte a szeretetenergiát az életéért küzdő barátjának, akiért az orvosok is hiába küzdöttek.

Hatalms űrt hagyott maga után

– Sokszor keresztezte egymást az utunk, mindig megbeszéltük, milyen jó, hogy egész életünkben kapaszkodhattunk a zenébe – mondta Pataky. – Hatalmas űrt hagy maga után, de a generációkon átívelő dalai mindig szólnak majd, mondta a lapnak Pataky.

Kiemelt kép: Pataky Attila