Tóth Andi valójában sohasem a visszafogottságáról volt híres, ám az utóbbi időben talán mintha picit túltolná. Bár a fiatal énekesnő mindig is vagány volt, Tóth Gabival való legutóbbi csörtéje óta viszont úgy tűnik, mintha annál is inkább meg akarná mutatni, hogy ő bizony a vadócságból nem ad alább. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legutóbbi tetoválása.

Alaposan összerúgta a port Tóth Gabival

Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt egymásnak esett az interneten Tóth Andi és Tóth Gabi. Andi a közösségi oldalán tett közzé egy fotót, amely azt bizonyítja, hogy Tóth Gabi egy titkos Facebook-csoportban alázza meg őt. Erre aztán reagált Gabi is, majd elszabadultak az indulatok…A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez verhette ki Gabinál a biztosítékot

Mint megírtuk Andi a napokban osztott meg egy fotósorozatot, amin éppen kávézik és ami egyébként egyben egy tequila reklám is volt, a képek pedig Andihoz híven egy kicsit erotikusra sikerültek. Valószínűleg Gabi ezen paprikásodhatott fel, ugyanis nagyon úgy fest, hogy egy titkos csoportban keményen odapörkölt a képek kapcsán ifjú kolléganőjének. “Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen….bravo…jó üzenet a fiataloknak…imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.” – írta állítólag a posztban Gabi.

Andihoz eljutott a poszt

Andihoz persze eljutott a poszt, sőt nagyon úgy tűnik, hogy ő maga is ennek a csoportnak a tagja volt, majd mindezekre így reagált akkor: “Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel. Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában. Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat. Tényleg jó lenne már, ha vége lenne a karanténnak, mert túlságosan unatkoznak művésztársaim. Gabi no para nem haragszom! Csak törődjön mindenki a saját dolgával.”

Gabi is reagált

Mindezek után Gabi egy hosszú posztban és egy videóban reagált a történtekre, sőt a 2014-es megismerkedésükről is szót ejtett. „Sokat gondolkodtam, hogy írásban reagálok az elmúlt nap eseményeire, de hamar rájöttem, hogy az nagyon hosszú lenne, és vélhetően kevesen olvasnák végig. Kérlek Titeket, hallgassátok meg az alábbi videó-bejegyzést! – erről részletesen itt írtunk.

Nem a háta mögött bántotta

“Fontos: Andit nem a háta mögött ‘bántottam’, hanem egy zárt csoportban, amelynek ő is tagja volt, véleményt alkottam egy bejegyzéséről! Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így. Andinak (aki ahogy mondtam, szintén a csoport tagja volt) lett volna lehetősége megvédenie magát, ahogy amúgy ebben a csoportban szokás, de ő más utat választott. Ez a csoport arról szól, hogy valóban szakmabeli és szakma közeli emberek őszintén megfogalmazhatják a véleményüket, és egy dolog tilos: megsértődni. Elhangoznak pro és kontra érvek, őszintén, kendőzetlenül, és még eddig soha nem volt belőle konfrontálódás. Elém is tartottak már a csoporttagok görbe tükröt, amivel néha fájt szembesülni, de pont az a lényeg, hogy itt olyan kritikákat forgalmazunk meg, amin bizony néha nem árt elgondolkodni” – írta Tóth Gabi korábban az események hatására.

Andi mindezek után nem állt le

Andi mindezek után sem állt le, bár a Blikknek elmondta nem akar vitázni, ennek ellenére a közösségi médiába feltöltött tartalmai nagyon úgy tűntek, hogy olaj arra a bizonyos tűzre, bár legjobb tudomásunk szerint mindezekre Gabi már nem reagált. Andi több Instagram sztorit is kirakott, ahol szintén tequilát fogyaszt, ugye ez volt az a dolog, amit Gabi sérelmezett, szerinte ezzel nem mutat jó példát az őt követő fiatal generációnak, hogy kvázi nyilvánosan arra buzdítja őket, hogy akár már reggel is töménnyel indítsák a napok. Persze Andi posztjaiból egyértelmű volt, hogy ez egy reklámegyüttműködés, de tény, hogy a megvalósítás hagyhat némi kivetnivalót maga után, pláne azok számára, akiket esetleg kényesen érint ez a téma. Főleg úgy, hogy egyébként egy ilyen együttműködést is lehet „jól” csinálni: a minap pont belefutottunk Istenes Bence egyik videójába, ahol egyértelműen egy alkoholmárkát reklámoz, mindezt vicces köntösbe bujtatva. A videó itt érhető el.

Andi mintha elszabadult volna a közösségi médiában

Persze, ahogyan írtuk is Andi nem a visszafogottságáról híres, sokan pedig éppen ezért szeretik. Gyakorlatilag mindennap előrukkol valami megdöbbentővel, most például a legújabb tetoválása borzolja az amúgy is kissé felpaprikázott kedélyeket, a fiatal énekesnő ugyanis az ajka belső részére tetováltatta azt, hogy „Yummy”. Mindezt pedig 24 órán át elérhető Insta-sztoriban közvetítette.

Figyelemre vágyna? Vagy alapból ilyen?

Andi legutóbbi néhány megmozdulása kapcsán nem tudjuk eldönteni, hogy ennyire vágyik-e a figyelemre vagy a vadóc énekesnő tényleg ennyire vadóc. Nem tudjuk, mi csak abban bízunk, hogy Andi egyébként jól van. A minap a Bestnek nyilatkozott Tóth Gabival való vitája kapcsán, a lapnak azt mondta: már jól érzi magát az online csatározások után.

Sok kritika érte

Mint megírtuk Andit a közösségi oldalain ismert személyként állandó kritika éri, legfőképpen azért is, mert sosem fogja vissza magát, nem fél önmagát adni, ám a rosszakarók rengeteget bírálják vadóc személyiségéért, valamint külsejéért. Ennek kapcsán a fiatal énekesnő azt is elárulta a lapnak, hogy  volt időszak, amikor pszichológustól kellett segítséget kérnie, mert nem tudta elfogadni önmagát. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tóth Gabi és Tóth Andi vitájáról itt olvashatsz még!

Kiemelt kép: Tóth Andi, TV2