Nehéz időszakon megy keresztül Balázs Andi és párja, Gábor. A férfi, ugyanis elkapta a koronavírus-fertőzést, így Andinak költöznie kellett. Szerencsére a nehéz időszakban a pár a barátaikra számíthat, ám így is nagyon nehéz számukra a külön töltött idő.

18 éve nem történt ilyen

A színésznő a Borsnak elárulta, hogy közel két évtizede, pontosabban 18 éve nem volt rá példa, hogy párjával külön ágyban aludjanak, ám most két hétig, legalábbis, amíg Gábor nem produkál negatív tesztet, addig külön lakásban élnek.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Óvja a kollégáit

„Mivel Gábor tesztje pozitív lett, én pedig jelenleg filmet forgatok, amint megtudtuk az eredményt, fogtam két bőröndöt, összepakoltam, fertőtlenítettem, és eljöttem otthonról, hogy megóvjam a kollégáimat akikkel jelenleg együtt dolgozom” – mesélte Andi a lapnak.

A brit típusú variánst kapta el

A színésznő elárulta, hogy a párja a brit típusú variánst kapta el. EZT IS OLVASD EL! Tóth Andi is elkapta a koronavírust, ilyen állapotban van az énekesnő

Védve van

Andi októberben átesett a koronavíruson, így ő most védettséget élvez, de mégis úgy gondolták, hogy fő a biztonság, ezért döntött a költözés mellett. ” Szerencsére tünetmentes, és már én is átestem a víruson október végén, ezért védve vagyok, de a legbiztonságosabbnak most azt tartottuk, ha elköltözöm, amíg ő negatív nem lesz” – mondta Andi a Borsnak.

Segítenek a barátok

A páros szerencsére számíthat a barátokra a bajban, ugyanis mindkettőjüknek hoznak bármit, amit kérnek, ám ennek ellenére Andi nehezen viseli, hogy nélkülöznie kell a párját. NE HAGYD KI! Szabó Ádám is elkapta a koronavírust – Komoly fájdalmai vannak a zenésznek – fotó

Hiányzik neki a családja

„Rossz érzés, hogy egyedül ébredek, nincs ott Gábor. Ilyen hosszú idő még nem töltöttünk egymás nélkül, és nagyon hiányzik, ahogy a kutyusaink is, de tudom, hogy ezt is átvészeljük, és alig várom, hogy visszatérhessek a kis falkámhoz!” – nyilatkozta a színésznő.

Egyre többen kapják meg a vakcinát a sztárvilágban

A LikeNews.hu hírportál is folyamatosan beszámol róla, hogy egyre többen kapják meg a vakcinát a magyar sztárvilágban is: legutóbb például Lakatos Márk volt a szerencsés, de már a Korda házaspár, Esztergályos Cecília és Bodrogi Gyula is beoltatták magukat.

Bodrogi Gyula is megkapta a vakcinát

A híres színész szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis a koronavírus elleni vakcina mindkét adagját megkapta már, így megnyugodhat és nem kell félnie a covidtól, ugyanis nem lesz annyira beteg, ha esetleg elkapja a fertőzést. 

Esztergályos Cecíliát is beoltották

A magyar sztárvilágban is egyre többen kapják meg a koronavírus elleni védőoltást. Nemrégiben a Família Kft. színésznője Esztergályos Cecília is sorra került, az oltóanyag első dózisát kapta meg.

Ezzel a vakcinával oltották be

A 78 éves színésznőt a kínai Sinopharm vakcinával oltották be, ám ő cseppet sem bánja, ugyanis hisz a kínai orvoslásban. “A kínai természetgyógyászat harminc éve olyan népszerű volt itthon is, hogy emberek fél vagyonokat voltak képesek elkölteni egy akupunktúrás kezelésre. Hatásos is volt, hiszen a kínai orvostudomány az egyik legrégebbi, nem is értem, most bárki is miért kétkedik.”

Sváby András is kínai vakcinát kapott

A LikeNews is beszámolt róla, hogy megkapta a koronavírus elleni vakcinát Sváby András! Az ATV műsorvezetőjét a kínai Sinopharm oltóanyagot kapta meg. A tévés egyébként sem az egészségi állapota, sem a kora miatt még nem jutott volna sorra, ám mégis behívták az oltásra, Sváby elárulta, hogy azért, mert a háziorvosánál többen visszautasították a kínai vakcinát.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Balázs Andi – Forrás: LifeTV