A LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy elmaradt Berki Krisztián büntetőfékezős ügyével kapcsolatos tárgyalása  mert az ügy egyik érintettje egészségügyi okra hivatkozva előzetesen kimentette távolmaradását. Most Berki legújabb fotója Siófokon készült.

Azt gondolták Berki Krisztián az

A Telex.hu ahhoz az információhoz jutott, hogy Berki Krisztián volt az, aki egészségügyi okok miatt távol maradt, valamint arról is szó volt, hogy esetleg koronavírus-fertőzött lett, de úgy tűnik, hogy talán mégsem betegedett meg mert nemrégiben Siófokról tett közzé egy fotót.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kislányával pózol

A Fradi egykori igazgatója kislányával Natasával látható a legújabb fotóján Siófokon, a Balaton parton. Feltehetőleg a kép most készült és ezek szerint akkor Krisztián nincsen karanténban. KAPCSOLÓDÓ! Elmaradt Berki Krisztián büntetőfékezős tárgyalása: koronavírus-fertőzés állhat a háttérben

Íme, a fotó

Ez történt 2018-ban

Az esetről korábban a LikeNews.hu hírportál is beszámolt, mint megírtuk Berki Krisztián még 2018-ban egy Bentley-vel Párkányból tartott hazafelé, amikor megelőzte a BKK buszát, majd utána jobbra akart befordulni. Csakhogy a busz hátulról nekiment, összetörte a 70 millió forintos luxusautó farát.

A busz a megállóhoz érve lassított

A vád szerint a vádlott 2018. március 17-én, Budapest, 3. kerületben, a Pünkösdfürdő utcában autózott. Előtte haladt egy busz, ami a megállóhoz érve lelassított, de le – és felszálló utas hiányában nem állt ott meg, áll az ügyészség közleményében.

Záróvonalon előzött

A vádlott záróvonal és előzni tilos jelzés ellenére meg akarta előzni a buszt, ez azonban nem sikerült neki, vissza kellett sorolnia. Mind a vádlott, mind a busz vezetője dudált egymásra. OLVASD EL EZT IS! Berki Krisztián még mindig magyarázza a bizonyítványát – Valamit azonban kiszúrtak a kommentelők, ami nagyon durva – fotó

Túllépte a megengedett sebességet, majd jött a vészfékezés

A vádlott ezután feldühödve, a megengedett sebesség túllépésével, megelőzte a buszt, majd elé visszatért, intenzív fékezésbe kezdett, végül a busz előtt megállt. Az autóbusz vezetője vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést.

Közúti veszélyeztetés

Az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, és jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatti vádiratában a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, közügyektől-, valamint járművezetéstől eltiltásra tett indítványt.

Végrehajtandó börtönbüntetést kértek rá

Berki Krisztiánnal szemben egy hónappal ezelőtt az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Azóta azonban Berki Krisztián maga is folyamatosan magyarázza a bizonyítványát, a felesége, Mazsi is a védelmére kelt, a hozzászólók szerint viszont ezen a történeten nincs mit szépíteni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: LifeTV