Közösségi oldalán érik a bántások Dér Henit! Az énekesnő élete egyik legszebb időszakát éli, hiszen első gyermekével várandós és nemrégiben ment férjhez, de mégis sok rosszindulatú kommentelő akad Heni közösségi platformjain.

Új körmei lettek

Heninek néhány napja új körmei lettek, rövidebb és világos szín mellett döntött, ám a hozzászólók tetszését egyáltalán nem nyerte el. Több rosszindulatú komment is megjelent a fotó alatt, volt aki egyenesen azt mondta a várandós kismamának, hogy a keze úgy néz ki, mint Hulknak – szúrta ki a Ripost.

Íme, Heni fotója

Jogi lépések

A LikeNews.hu már korábban is beszámolt róla, hogy Heni közösségi oldalait ugyanis időről időre elárasztják a gyűlölködő kommentek. Ezért nemrégiben úgy döntött, jogi útra tereli a legfelkavaróbbakat. “Nem úgy terveztem, hogy ezzel kell majd foglalkoznom életem legszebb és legboldogabb időszakában, de olyan kommenteket is kapok, amelyeket el kell kezdeni komolyan venni. Az én és a gyermekem halálát kívánják, szidják az édesanyámat és egyre csak jönnek a gyűlölködő, nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulások. Mindenkinek lehet véleménye, de nem így, ilyen formában, stílusban!”A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Menti a kommenteket

“Utánajártam mit lehet tenni, ismerem már a jogi utat. Most lementem az ilyen jellegű kommenteket, majd törlöm és tiltom az illetőt. Gyűjtöm ezeket a megnyilvánulásokat és ha végleg betelt a pohár jogi útra terelem a dolgot. Muszáj foglalkozni ezzel a problémával, a social bullying létező jelenség, mindenkit érinthet! Bízom benne, hogy ha most megpróbálunk megálljt! parancsolni ennek, akkor sikerül visszaszorítani mindezt” – mesélte néhány hónapja a Sláger Reggel műsorvezetőinek Dér Heni.

Nemrég házasodtak össze

Heni és párja, Gergő egyébként nemrégiben mondták ki a boldogító igent egymásnak. Sajnos a járványhelyzet miatt az énekesnő szülei nem lehettek jelen, de tervezik, hogy a kisfiúk megszületése után, valamint amint a koronavírus-helyzet javul még egy lagzit tartanak.

Maszkot viseltek

Az esküvő ideje alatt az összes meghívott maszkot viselt, hogy betartsák a szükséges óvintézkedéseket a járványhelyzetben. Mivel Heni édesapja nem lehetett jelen, ezért húga kapta a megtisztelő feladatot, hogy az énekesnőt az oltárhoz kísérje. Egyébként mindannyian vicces maszkokat viseltek: “Az enyémen „Igen” felirat volt, a húgomén pedig egy kérdés: „Iszunk?” Vicces volt így bevonulni egymás mellett, mert olyan volt, mintha az ő kérdésére lenne igen a válaszom. Gergő maszkja is humorosra sikerült” – mesélte Heni a lapnak, aki csak addig szabadult meg a védőeszköztől, amíg a férjét megcsókolta” – nyilatkozta korábban Heni. OLVASD EL EZT IS! Kiderült, mi lesz Dér Heni születendő kisfiának a neve

Nehézségek után jön a baba

Dér Heni október végén jelentette be, hogy vetélése után szülői örömök elé néznek a párjával. “Nagyon vártuk a babát, de nem sejtettük, hogy ilyen hamar összejöhet. (…) A legnagyobb kérdés az volt bennem, hogy merjek-e örülni. Az első terhességemnél sírtam a boldogságtól, ami nem tartott sokáig. Nem meglepő, hogy másodjára aggódtam, nehéz volt így lelkesedni” – nyilatkozta Heni egy hetilapnak néhány hónapja.

Dér Henit is beoltották

Legutóbb Dér Heni jelentette be, hogy megkapta a koronavírus elleni oltást. Az énekesnő úgy gondolja, hogy a legjobb döntést hozta meg. “2 napja én is a számunkra legjobb döntést hoztam és megkaptuk mi is a védőoltást… Inkább egy jó Pfizer, mint egy undorító mutáns vírus…, nem is mérlegeltem sokáig… Tegnap volt egy kis izomláz az oltás helyén, de eddig más tünetet nem észleltünk…” – írta Heni a bejegyzésében. KAPCSOLÓDÓ! Több magyar sztárkismama megkapta a koronavírus elleni vakcinát – így érzik most magukat

Vajon minek a becézése?

Heni pár hónappal ezelőtt a kocsijában helyezett el egy rágcsaláncot, amin a Beni név áll, így akár a kicsi lehet Bendegúz, Bence, Benett, Benjámin, vagy akár Benedek is.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Dér Heni – Forrás: LifeTV