Hatalmas boldogságra ébredt ma reggel Tóth Gabi: az ablakon kinézve ugyanis látta, hogy havazik, ennek pedig azért örül ennyire, mert végre megmutathatta a havas tájat a kislányának, Hannarózának.

Ezek a pillanatok számítanak

„Végre esik a hó! Istenem. megmutattam Hannarózának. A szemei ragyogtak a látványtól, ahogy életében előszőr látott havas tájat..Ezek számítanak.. ez a fontos.. ezek a pillanatok bevésődnek. Semmi más nem számít!” – írja posztjában Gabi.

A teljes bejegyzést itt tudod megnézni:

A napokban akadt egy kis nehézségük, de Gabi ezt is megoldotta

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta közösségi oldalán osztotta meg a követőivel Tóth Gabi, hogy jelen pillanatban hatalmas kihívás elé állítja a kislánya, Hannaróza. Persze a gyereknevelés egyáltalán nem könnyű feladat, éppen ezért az sem meglelő, hogy sok kisgyerek számára nehezen megy az alvás. Ennek kapcsán osztotta most meg a gondolatait Gabi.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Küzd az altatással

A kis Hannaróza számára is nehezen ment az elalvás: az énekesnő hitte, hogy ha adott időben fekteti le a kicsit, akkor reggelre mind a ketten kipihenten ébrednek majd, ám ez nem így történt.

Rájött a megoldásra

“Marika elaludt. Amúgy rájöttem, hogy ha kb 6-7 órát marad ébren, akkor elalszik 5 perc alatt .. bármit akarok, ha ő ébren szeretne maradni ennyi órát , akkor ébren fog maradni és csak magammal cseszek ki ha korábban próbálom elaltatni..tegnap is 5 óra telt el csak a délutáni alvása és az esti elaltatós próbálkozásom között.. Na Hanni becsülettel kitolta még azt az 1-2 órát … …aztán próbálsz nyugodt maradni egy óra altatás után, biztonságot, harmóniát sugározni, miközben megindul a forróság a gerinced vonalán, majd lever a víz..ja.. aha.. tök könnyű.. se. Ma kipróbáltam, hogy nem “nyomom le” és hagyom, hogy elfáradjon a saját kis ritmusában… amikor elkezdte tapizni a fülét, na akkor vittük fürdetni, vacsi, és 5 perc alatt elaludt
Hihetetlenek ezek a kis drága lelkek.. nekem pedig mindig sikerélmény, ha ráhangolódhatok a kis ritmusára..:) na szóval nekünk most ez bevált.. aztán ki tudja mit hoz a holnap náluk sose lehet tudni, de ettől is olyan csodálatos! Na iszom egy pohár bort ennek örömére – írja bejegyzésében az énekesnő.”

EZ IS ÉRDEKELHET: Baukó Éva csúnyán beleállt Tóth Gabiba, ezzel verte ki nála az énekesnő a biztosítékot

Koronavírusosak voltak

Mint korábban a LikeNews is megírta pokoli nehéz időszakon van túl Tóth Gabi és a családja. Az énekesnőék ugyanis nemrégiben átestek a koronavíruson. Gabi mellett a kislánya, Hannaróza és az édesanyja, Erika is elkapta a betegséget, ráadásul mindannyiuknak komoly tüneteik voltak.

Az egész család megfertőződött a koronavírussal

– Minket is elért a COVID, az egész család megfertőződött. Lelkileg nagyon megviselt, pláne az a része, hogy az egyéves kislányom még sosem volt beteg. Ez volt az első, hogy anyaként ezt megtapasztaltam, ráadásul akkor volt Hanni első születésnapja is, amit betegen ünnepeltünk. Nehéz volt – mondta könnyek között Gabi a Családvarázs című műsorban.

Gabiék korábban teszteltették magukat

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta koronavírusra tesztelték Tóth Gabit és a férjét, Krausz Gábort. Az énekesnő akkor megkönnyebbülten osztotta meg, hogy negatív lett a tesztje, ám sajnos végül mégsem tudták elkerülni a bajt.

Kiemelt kép: Tóth Gabi